Biomatka Houdová: Děti už v tom jedou s ní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Biomatka Houdová: Děti už v tom jedou s ní!

Helena Houdová učí děti lásce k přírodě.
Helena Houdová učí děti lásce k přírodě.

Bývalá misska a modelka Helena Houdová prošla v životě velmi zajímavou proměnou. Našla cestu nejen ke svojí duši, ale i k přírodě. Jak se zdá, její děti nemají nic proti jejím názorům. Dokonce se zatím zdá, že kráčejí v jejích šlépějích.

„S nejstarším synem Darienkem jsme se vydali do džungle na Sumatře, protože už od mala mám silné propojení se stromy. Zajímalo nás, jak můžeme ovlivnit pálení a kácení pralesů kvůli produkci palmy olejné nebo kaučuku,“ uvedla Houdová.

V deštném pralese Leuser strávili týden, neměli tam elektřinu ani internet, jen přírodu. Užívali si divočinu se všemi jejími krásami včetně divokých zvířat. Zážitek musel být vskutku intenzivní, protože se její děti odhodlaly k velmi hezkému a prospěšnému gestu. „Mé tři děti se nakonec rozhodly, že místo hraček si za našetřené peníze koupí každý 33 stromů,“ svěřila modelka webu revue.idnes.cz s tím, že v rámci česko-indonéského projektu Green Life si může člověk koupit jeden strom za 27 korun a zachrání ho tak od komerčního kácení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.