Pátrání po školačce Míše (13): V akci pes na hledávání mrtvol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pátrání po školačce Míše (13): V akci pes na hledávání mrtvol!

Míša
Míša (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, ara)

Speciálně vycvičený policejní pes na vyhledávání mrtvol prohledával areál bývalé raketové základny u Kralovic na Plzeňsku. Stejně jako už dvakrát předtím policisté, hledal zmizelou Míšu (13) z Ústí nad Labem.

Kromě lesa se soustředil na prohledávání trosek a částí polorozpadlých budov. „Venčím tady psa,“ to byla jediná slova psovoda, která pronesl. Podle informací Aha! ale německý ovčák, kterého podle svých slov »jen venčil«, umí vyčuchat mrtvoly.

Tento speciálně vycvičený pes i vozidlo psovoda-pátrače v civilu se už objevilo v Záhornici na Nymbursku, kde policisté našli dvě těla zalitá do betonu ve stodole.

„Nemohu se k tomu vyjádřit či to jinak komentovat,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Míša zmizela 11. ledna v Ústí nad Labem. Čtyři dny poté našli právě u bývalé raketové základny bývalého přítele Míšiny matky Otakara S. (†38) opilého, když se poprvé pokusil o sebevraždu. Patřil mezi hlavní podezřelé. Zemřel při druhém pokusu o sebevraždu na začátku února v pronajatém bytě v Čemínech na Plzeňsku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.