Farmář hledá ženu se vrací: Jak se soutěžícím změnil život? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Farmář hledá ženu se vrací: Jak se soutěžícím změnil život?

Petr s manželkou a svými dvěma dětmi.
Petr s manželkou a svými dvěma dětmi. (Foto TV Barrandov, ara)

Lásky, zklamání, plané sliby a hádky! Tohle všechno se s pořadem Farmář hledá ženu vrací na obrazovky! Příběhy prvních chlapů z oblíbené reality show uvidíte už dnes večer. Nikoliv na TV Prima, ale nově na TV Barrandov. Během čtyř speciálních dílů odvysílá televize, čím si soutěžící od natáčení prošli a jak se jim dnes daří.

„Připomeneme si farmáře z jednotlivých sérií. Dnes to budou účastníci z první série, která se začala točit v roce 2010 a vysílala se na obrazovkách v roce 2011,“ prozradil deníku Aha! režisér pořadu Jan Bělohlavý.

„Už jednou jsme je navštívili, někdy v roce 2013. Teď  v lednu jsme se za protagonisty reality show podívali znovu. Je to tudíž velmi aktuální,“ dodal režisér k prvnímu dílu pořadu, který můžete vidět dnes ve 20.15 hodin na TV Barrandov.

Petr Bušák (41): Katolík se rozjel až s Alenou
Silně věřící Petr žil na farmě se svými rodiči a o celé hospodářství se staral sám. S ženami neměl žádné zkušenosti a jeho nejdelší vztah trval týden. Se soutěžící Janou mu to ale neklaplo. Jeho tatínek ho nakonec seznámil s Alenou. Vyženil syna Martínka, spolu si pořídili další dvě děti a plánují, že své hospodářství rozšíří ještě o jednoho potomka. „Co bych pro ni neudělal,“ rozplývá se Petr.


Petr Hájek (51): Rozvod a plán na druhou svatbu
Charismatický koňák si během natáčení nemohl vybrat mezi šílenou Johanou a usměvavou Adrianou. Nakonec se oženil s tou druhou. V roce 2013, kdy je štáb navštívil naposledy, už měli syna Petra a dceru Aničku. Jejich vztah ale od té doby prošel krizí. Pár se stihl rozvést. Dnes jsou opět spolu. Adriana dostala diamantový prsten a plánují druhou svatbu. „Řekli jsme si, že to dáme do pořádku a možná tedy bude druhá svatba,“ řekl Petr.

Vlasta Kadeřábek (53): Kozí dědek sám s nahotinkami
Farmář známý pod přezdívkou Kozí dědek žil v Krkonoších v nuzné chaloupce. Před kamerou se zakoukal do Lenky, ale jejich vztah nevydržel, s první zimou ho opustila. Vlasta si dal chatičku do kupy. Postavil si srub, chová drůbež, má konečně elektriku a vodu, vyrábí si potraviny a oblečení, ale žije sám, nahé ženy má pověšené pouze na stěně. „Jsem tu spokojený. Nemám důvod odcházet. Mám tu svůj klid,“ řekl soutěžící. Něrgešovou střídá Alice Bendová
Novou sérií, která se začne co nevidět natáčet, vás tentokrát nebude provázet Laďka Něrgešová (41), která byla tváří předešlých ročníků. Je nyní na mateřské dovolené s osmiměsíční Medou a do pracovního koloběhu se zatím vracet nechce. Post moderátorky v nové řadě zastane herečka a moderátorka Alice Bendová (43).

Chcete je? Kvinteto postoupí dál...
Po odvysílaných speciálech bude následovat představení nových farmářů, kteří hledají partnerku, a snad i svou budoucí manželku. Pokud budou mít divačky vážný zájem o seznámení s některým z nich, přihlásí se k účasti v pořadu. Pětice mužů, která obdrží nejvíce dopisů, postoupí dál.



Přečtěte si
dzery1
3. 3. 2017 • 08:42

Babochlap Bendová??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.