Nohavicu zklamala Rottrová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nohavicu zklamala Rottrová!

Nohavicovi se chování Rottrové nelíbilo.
Nohavicovi se chování Rottrové nelíbilo. (Foto ara)

Jarek Nohavica (63) a Marie Rottrová (75) jsou dlouholetými přáteli. Podle časopisu Sedmička ale jejich vztah utržil pořádnou ránu. Zpěvačka totiž svého kolegu namíchla tím, že oznámila konec kariéry, ale pak se na pódia vrátila…

Informaci o Nohavicově rozčarování nad chováním Rottrové přinesl jeho blízký kamarád. Marie v roce 2011 uronila ve vyprodané ČEZ aréně mnoho slz. „Jsem šťastná, že se můj poslední koncert v Ostravě vydařil. Své rozhodnutí s ukončením samostatné kariéry však nezměním. Zpívat budu, ale již jen jako host na koncertech mých kolegů. Tedy pokud si mě někdo pozve,“ dušovala se tehdy.

Fanoušci jí možná uvěřili, její kolegové už ale tak naivní nebyli. „Věděl jsem, že to nemůže vydržet. Říkali jsme jí to všichni!“ prozradil hudebník Jaroslav Wykrent s tím, že Rottrová byla neoblomná. Názor ale brzy zase změnila. 75. narozeniny slavila v O2 aréně, kam pozvala i Nohavicu. Ten ale dal zpěvačce košem.

„Jarek byl hostem na ohlášeném úplně posledním koncertě Mariiny kariéry. To, že z lidí udělala blbce a shodila samu sebe, když se vrátila, Jarek rozhodně nehodlal podporovat,“ prozradil zpěvákův přítel. Samotného Nohavicu se redaktorům Sedmičky nepovedlo zastihnout. Fakt, že vztahy mezi ním a Rottrovou nejsou růžové, ale potvrdil i Jaroslav Wykrent.

„Ano, s Jarkem jsme se o tom bavili. Nelíbí se mu tohle jednání a štve ho to o to víc, že Marii k jejímu odchodu složil i nějakou písničku. Ale to je jejich věc a mně nepřísluší to řešit,“ doplnil k tomu Wykrent s tím, že nechce mezi oběma hudebníky dělat zlou krev…



Přečtěte si
nikal
6. 3. 2017 • 11:51

a mně zase zklamal Nohavica......na rozdíl od paní Rottrové...

6010
6. 3. 2017 • 10:38

Je to prý pro Nohavicu zklamání, že se Rotrová vrátila ke zpěvu.Ten Nohavice se snad zbláznil.Vždyť to je jen její věc a je to pro nás posluchače jen dobře, že si to rozmyslela.Takových ukončení kariéry již tu bylo.Například Olympik, kolikrát již ti oznámili konec a jsou na scéně pořád.Ale kdyby Nohavica oznámil odchod, tak bych se nezlobila.Nemohu ho již ani slyšet a je snad na všech stanicích, jako kdyby to tam měl předplacené.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.