Halina o milencích: Dva už jí nestačí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Halina o milencích: Dva už jí nestačí!

Halina Pawlowská přiznala milence.
Halina Pawlowská přiznala milence. (Foto FTV Prima, ara)

Halina Pawlowká (61) prý nikdy neměla nouzi o milence. O tom, že byla svému dnes již zesnulému manželovi nevěrná, se všeobecně ví. Teď už jí ale dva chlapi rozhodně nestačí.

Spisovatelka udržovala mimo své manželství ještě jiný poměr, který trval osmadvacet let. Jejím milencem byl producent Karel Czaban, který je v současnosti jejím oficiálním partnerem. Halina to se svým manželem Zdeňkem neměla vůbec jednoduché, jelikož hodně pil. Opustit ho ale nechtěla.

„Jsem jiná. Není vlastně důvod, abych to říkala, ale vždycky mě trápí, co se poděje s těmi starými láskami. Já je nerada opouštím, jsem hromadící typ. Já bych pořád přidávala a zůstala u stále zvětšujícího se týmu, abych měla jistotu, že mám té lásky hodně. Rozšiřovala bych kruh… Ale je to protizákonné. Myslím si, že jsem romantická, ale ať mě milují! Ať je jich tam hodně! Čím víc jich bude, tím víc mě budou milovat,“ prozradila podle Sedmičky Halina v rozhlasovém pořadu. Pawlowská si život s více muži nemůže vynachválit. „Když si mi kamarádky stěžovaly, že je jejich partner nechal, tak jsem jim vždycky říkala, že nejlepší prevence je mít dva milence. Ale dneska už mi dva přijdou málo. Pochopte, že jsem v jiné věkové kategorii, já už to dnes myslím úplně prakticky. S postupujícím věkem je nejlepší prevence mít čtyři milence,“ dodala spisovatelka pro Český rozhlas.



Přečtěte si
stacho
3. 3. 2017 • 10:42

Dva odhrnují sádlo a třetí maká...

zzapp
2. 3. 2017 • 19:50

rocky... Já se taky zasmál../// citace z obsahu článku..Já bych pořád přidávala a zůstala u stále zvětšujícího se týmu, abych měla jistotu, že mám té lásky hodně. Rozšiřovala bych kruh... /// ROZŠIŘUJE SE SPÍŠ JEJÍ OBJEM TĚLA... směle může konkurovat menší velrybě.

mirkazam
2. 3. 2017 • 17:06

Jako fór dobrý...

zadnice
2. 3. 2017 • 15:41

Halina je jako Národní divadlo - než ho milenec obejde 2x vyteče.

havran2
2. 3. 2017 • 14:44

Asi má tunel pro koně ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.