Krejčíková z Ulice: Zásnuby s Magorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krejčíková z Ulice: Zásnuby s Magorem!

Aneta je zamilovaná už deset měsíců.
Aneta je zamilovaná už deset měsíců. (Foto Profimedia.cz, ara)

O pořádné pozdvižení se postaral přítel Anety Krejčíkové (25) alias Gábiny Pumrové z Ulice. Požádal ji o ruku přímo na divadelních prknech před zraky překvapených diváků!

Když Aneta odehrála na Fidlovačce komedii Magor a s ostatními kolegy se šla divákům uklonit, objevil se její partner Ondřej a omluvil se za přerušení. „Promiňte mi, ale tohle prostě musím udělat,“ řekl nahlas. Pak přišel ke své milé, poklekl před ni a požádal ji o ruku. V hledišti bylo v tu chvíli naprosté ticho a všichni netrpělivě vyčkávali, co mu herečka odpoví. Nakonec se dočkali, herečka řekla ano. Všichni jim v tu chvíli začali tleskat.

„Vůbec jsem to nečekala, bylo to obrovské překvapení. Ale krásné! Každému bych přála takové štěstí, jaké teď prožíváme my dva,“ svěřila se zamilovaná Aneta. „Svatbu do roka a do dne asi nestihneme, ale to nám nevadí,“ dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.