Ťukněte si s celebritou! Moderátorka Hana Heřmánková slaví 54 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Moderátorka Hana Heřmánková slaví 54

Hana Heřmánková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Hana Heřmánková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Pavel Machan, Martin Přibyl, Zbyněk Pecák, Marek Pátek, ara)

54. narozeniny dnes slaví moderátorka Hana Heřmánková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Hana Heřmánková je moderátorka a bývalá herečka, manželka známého a oblíbeného herce Karla Heřmánka, jemuž pomáhá vést jeho Divadlo Bez zábradlí. Těsně před maturitou se Hana Heřmánková dostavila na konkurz. Postoupila do posledního kola a stala se televizní hlasatelkou a moderátorkou. Uváděla pořady o vaření nebo o filmech, dělala přímé přenosy a vyzkoušela si i Silvestra.

S manželem a hercem Karlem Heřmánkem provozují pražské Divadlo Bez zábradlí. Hana Heřmánková, rozená Vávrová, vystudovala gymnázium a dostala se i na FAMU. Tu však nedokončila kvůli pracovnímu vytížení v televizi a rozhlase. Za svou práci byla v roce 1992 oceněna cenou TýTý v kategorii nejoblíbenější televizní hlasatel. Kromě moderování i hrála. Objevila si například v seriálu Arabela nebo ve filmu Cena medu.

Po Sametové revoluci založili ona a její manžel Karel Heřmánek Divadlo Bez zábradlí v Praze, jedno z prvních soukromých divadel vůbec, kde pracuje dodnes jako manažerka. Hlavní slovo má také v domácnosti, kde vychovává své tři syny – Karla, Josefa a nejmladšího Františka. Její syn Karel Heřmánek mladší je rovněž herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.