Miss Sokolová k příteli: Do VyVolených prostě nepůjdeš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Sokolová k příteli: Do VyVolených prostě nepůjdeš!

Takhle Kateřina Sokolová vyhrožovala svému příteli Tomáši Mihulkovi, jestli se přihlásí do reality show VyVolení 3.
Takhle Kateřina Sokolová vyhrožovala svému příteli Tomáši Mihulkovi, jestli se přihlásí do reality show VyVolení 3. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (18) brání svému příteli Tomáši Mihulkovi (22), aby šel do třetí řady reality show VyVolení. „Nechci, aby z něho udělali blázna! Vadí mi, že se tam přihlásil!“ řekla deníku Aha! Sokolová.

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (18) brání svému příteli Tomáši Mihulkovi (22), aby šel do třetí řady reality show VyVolení. „Nechci, aby z něho udělali blázna! Vadí mi, že se tam přihlásil!“ řekla deníku Aha! Sokolová. Její přítel to však vidí jako výzvu a nemíní se účasti ve VyVolených vzdát!

Malý spor vznikl mezi Sokolovou a jejím přítelem, modelem Tomášem. Vše začalo jeho přihlášením do VyVolených. „Já se toho ale nechci vzdát, chci taky něco dokázat a nechci stát ve stínu Katky,“ prozradil Tomáš Mihulka, který se s přítelkyní Katkou objevil na večírku Czechoslovak Models.

Hlavní hvězdou na párty v paláci Adria měla být modelka Daniela Peštová. Její letadlo z New Yorku se však opozdilo, a tak musela dražba fotky Peštové z dílny fotografky Milady Fišerové proběhnout bez ní. Fotka se nakonec vydražila za sto pět tisíc korun a částka připadla nadaci Leontina.

Pozornost médií však upoutala modelka Pavlína Němcová, která si zahrála malou roli ve filmu Edith Piaf. Ze svých spárů ji však celý večer nepustila Halina Pawlowská a očividně byla dobrou společnicí, protože se Němcová celý večer usmívala. Na párty se objevil i bývalý přítel Lucie Borhyové Alan Babický, který ale úterní večer protelefonoval. Zřejmě na někoho čekal. Ještě po půlnoci však postával zcela osamocen a vypadalo to, že se své vysněné asi nedočká.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.