Šinkorová po krvavém zranění: Své vášně se nevzdám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šinkorová po krvavém zranění: Své vášně se nevzdám!

Daniela Šinkorová miluje stroje na dvou kolech.
Daniela Šinkorová miluje stroje na dvou kolech. (Foto Aha!: Daniel Černovský)

Daniela Šinkorová se nedávno ošklivě zranila. Stačila chvilka nepozornosti při vaření a k jemně nakrájené petrželce přidala i plátek červeného nehtu s kousky masa ze svého těla.

I když na první pohled vypadalo zranění hrozivě, herečka ho ustála bez problémů a už se naplno věnuje práci i svým koníčkům, ke kterým patří i jízda na skútru. „Se startem sezóny ale ještě chvíli počkám. Ne kvůli zranění, ale protože jsem velmi zimomřivá a nehodlám při jízdě trpět,“ svěřila se herečka.

Ta do letošní sezóny vyjede už na svém třetím stroji. „První byla srandovní padesátka, která byla upravená tak, že jela osmdesát kilometrů v hodině. Pak jsem měla další padesátku, protože jsem ještě neměla řidičák na velkou kubaturu. Když mě v kopci předjel autobus, prodala jsem ji a zamířila do autoškoly,“ popsala Šinkorová. Se svým současným strojem je plně spokojená. „Je skvělý do města i na krátké cesty po dálnici,“ zhodnotila. Jejím snem o motorce je dámský Harley-Davidson. „Určitě ho budu vyhlížet,“ zasmála se herečka. Její touhy se možná splní už na začátku března, kdy se v pražských Letňanech koná veletrh Motosalon, na kterém výrobci představí všechny novinky.



Přečtěte si
vigela
27. 2. 2017 • 17:58

Zpráva dne: Šinkorová se řízla do prstu.

dandova
27. 2. 2017 • 13:22

Dojemný popis události.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.