Ťukněte si s celebritou! Modelka Jitka Kocurová slaví 38 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Modelka Jitka Kocurová slaví 38

Jitka Kocurová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Jitka Kocurová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Dana Kolářová, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, David Kundrát, ara)

38. narozeniny dnes slaví modelka a herečka Jitka Kocurová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Nevinně přihlouplá Pamela z filmu Účastníci zájezdu je zatím nejznámější rolí bývalé modelky Jitky Kocurové. V roce 1999 skončila na třetím místě soutěže krásy Miss České republiky. V Evropě byla pátá. Jitka Kocurová vystudovala ruzyňskou leteckou školu a s modelingem začala už ve čtrnácti.

V jedné z prvních roli sekundovala Jitka Kocurová v televizi Zdeňku Izerovi, mistru vtipu všesměrného kalibru. Roli servírky obsloužila ve filmu Dušana Kleina Jak básnici neztrácejí naději. Do paměti se vryla až Pamelou z Viewghových Účastníků zájezdu. Už několik let hraje Jitka Kocurová golf. Svůj švih tak mohla předvést i ve sportovní komedii Veni, vidi, vici.

Syna Tomáše porodila podnikateli Tomáši Abrahamovi ještě před svatbou, v roce 2010. V té době se rozváděl se svou ženou, s níž má další dvě děti. V roce 2012 se vzali na zámklu v Telči a o rok později se jim narodilo druhé dítě, Barunka.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.