Vdovu po muzikantu Brabcovi (†63) propustili z léčebny: Nečekané komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdovu po muzikantu Brabcovi (†63) propustili z léčebny: Nečekané komplikace!

Šárka Rezková má za sebou léčbu  elektrickým šokem!
Šárka Rezková má za sebou léčbu elektrickým šokem! (Foto Aha! – Robert Klejch, archiv Šárky Rezkové, ara)

 Po měsíci v léčebně je venku! Vdova po muzikantu Jiřím Brabcovi (†63) Šárka Rezková (47), která bojuje s maniodepresemi, dostala v Beskydech v plné narkóze několik elektrošoků. A vypadá to, že zabraly!

„Tak mám za sebou poslední ťuky. Léčba i nové léky zabraly. Už jsem to zase já,“ řekla včera odpoledne Rezková, když jsme se s ní setkali v pražských Holešovicích. „O víkendu jsem se chtěla zúčastnit akce na podporu onkologicky nemocných ženy, ale řešila jsem finanční starosti a nezvládla jsem to,“ přiznala deníku Aha! Šárka s tím, že nechce říkat žádné podrobnosti.

S maniodepresemi Rezková bojuje už několik let. Nemoc u ní postupně propukala po sebevraždě jejího manžela v listopadu roku 2013. Když léčba nezabírala, přistoupila na elektrošoky. První absolvovala loni na jaře. Po propuštění z léčebny ale měla autonehodu a nemoc se naplno vrátila. Proto putovala do léčebny znovu. „Nyní doufám, že se nic závažného nestane a můj stav zůstane stabilizovaný,“ dodala interpretka slavného hitu Borůvková, který letos slaví 20 let.



Přečtěte si
anka
27. 2. 2017 • 21:35

Ellenic, to je mi moc lito- drzim palce a preji, aby jste se mela moc hezky.

-bello-
27. 2. 2017 • 12:03

Dost se proti ní šoubyznys spiknul, zejména naše hvězdy , dědictví po Brabcovi se snad vzdala kvůli dluhům a nikomu nepřekáží a nepřekážela.Jen nechápu, proč furt má finanční potíže.Zpěv snad zabalila, pěstovala kozy a nakonec " emigrovala " někam do Belgie .Chlapa , co se o ni stará má, tak ať se rozpomene, co naposledy vůbec kdy uměla pořádně a začne to dělat.Ona furt fňuká a to i tehdy, není-li v depresi. Brabec byl vůl, takhle ji nechat s malým dítětem, o tom žádná !!!

ellenic
27. 2. 2017 • 08:17

Taková nemoc dovede pořádně potrápit, ale věřím, že to Šárka zvládne. I po odchodu manžela je potřebné jít dál, sama to prožívám posledních půl roku, ale nenechám se zlomit. Blízcí, přátelé a milí lidé mne dokáží podržet a hlavně musím chtít sama. Antidepresiva odmítám a zvládám vše zájmy, hudbou, cestováním, setkáváním s fajn lidmi, to je velká podpora . Přeji Šárce hodně zdraví a vše nejlepší . Zaslouží si to.

mixalca
27. 2. 2017 • 05:45

Paní Šárka Rezková má hezky hlas, moc by jsem si přála slyšet její nové písničky . Přeji brzké uzdravení .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.