Peklo Josefa Laufera: Život manželky visí na vlásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peklo Josefa Laufera: Život manželky visí na vlásku!

Herec s manželkou Irenou.
Herec s manželkou Irenou. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, David Malík)

Deset měsíců prožívá Josef Laufer (77) peklo na zemi. A když už konečně zpěvákovu manželku kostýmní výtvarnici Irenu Greifovou (76) začali lékaři stavět na nohy, zauzlila se jí střeva a operace se stala nevyhnutelnou.

Laufer si tak nepřestává zoufat. Jak Aha! před několika měsíci svěřil, jeho žena Irena, která oblékala celé Národní divadlo nebo hrdiny filmů Noc na Karlštejně či Petrolejové lampy, v květnu loňského roku v průběhu jedné operace dostala toxický šok. A protože jde o životu nebezpečné onemocnění, při kterém selhávají ledviny, játra a dokonce i vědomí, přes měsíc byla v umělém spánku. Poté ležela dva měsíce na anesteziologicko-resuscitačním oddělení a pět měsíců se zotavovala v Léčebně dlouhodobě nemocných.

„Paní Greifovou jsme učili znovu chodit a když už bylo vše na dobré cestě, musela podstoupit operaci břicha,“ dozvědělo se Aha! od zdroje v nemocnici. Zřejmě z mála pohybu se Lauferově ženě zauzlila střeva a jela akutně na sál, kde musela podstoupit opět narkózu. A ta je pro pacienta, který ležel tak dlouho v umělém spánku velmi nebezpečná. „Jediný den jsem nevynechal. Každý den chodím manželku navštívit,“ svěřil Aha! v červenci 2016 Laufer. To právě jeho ženu odpojili konečně z přístrojů. „Vyhráno vůbec nemáne,“ komentoval tehdy sklesle zpěvák. Bohužel se nemýlil. Nastaly komplikace...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.