Štěpánkova milenka otevřeně o sexu se ženou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánkova milenka otevřeně o sexu se ženou!

Seriálová milenka Petra Štěpánka má za sebou opravdu pikantní role...
Seriálová milenka Petra Štěpánka má za sebou opravdu pikantní role... (Foto TV Nova, ara)

Marika Šoposká (27) je jakožto mladá milenka Petra Štěpánka (68) novou hvězdou Ordinace v růžové zahradě. Na svém kontě má ale i filmové role a to velmi odvážné. Herečka se pro Blesk TV Magazín rozpovídala o tom, jaké bylo natáčet lesbickou scénu ve filmu Já, Olga Hepnarová.

Šoposká přiznala, že nejhorší je pro ni natáčet postelové scény. „Ve filmu Já, Olga Hepnarová jsem měla lesbickou scénu. Když jsem si četla scénář, tak jsem si jen říkala: To jsem na nás zvědavá,“ směje se krásná herečka.

Podle Mariky to se ženou nebylo v ničem jednodušší. „Ten stud a pocit trapnosti jsou tam pořád. Hodně mi pomohlo to, že Michalina, které hrála Hepnarovou, je hodně otevřený člověk a vůbec s tím neměla problém. Chodila nahá klidně i mezi záběry. To mi pomohlo, měla jsem pocit, že je to přirozené,“ dodala Šoposká.



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2017 • 12:39

Jakou má ta Růžovka sledovanost?Je vůbec možný, že si to někdo fakt pouští? nerozumím tomu.Důchodci jsou odchovaní seriály, kdy herci ještě hráli a dokážou tedy rozlišit, že s touhle srajdou trávit čas nebudou.Prý na to koukají lidi střední generace a to je tragédie, v tom případě to bude seriál nesmrtelnej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.