Skončí Petra v base? Paroubek se ohání únosem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skončí Petra v base? Paroubek se ohání únosem!

Kdyby si Petry Paroubek nevážil, už by se prý obrátil na policii.
Kdyby si Petry Paroubek nevážil, už by se prý obrátil na policii. (Foto: EPA, ara)

Dlouhá léta působili manželé Paroubkovi a jejich dcera Margaritka jako spokojená rodina. Zdá se však, že konec jejich manželství se nezadržitelně blíží a také se zdá, že rozvod se neponese v přátelském rázu. Jiří Paroubek se rozhodl postupovat tvrdě a tvrdí, že Patra mu dceru unesla.

„Kdybych si nevážil své manželky, tak bych se obrátil na policii, protože to není normální a je to únos dítěte a já ji nevidím už asi devátý den,“ řekl Paroubek v Top Staru na TV Prima a vyjádřil tak svůj názor na to, že Paroubková se s Margaritou skrývá v Praze.

„Teď budeme postupovat velmi tvrdě také proto, že jsem se dnes dozvěděl svoji zdravotní prognózu a ta je vynikající,“ uvedl a dodal, že chce mít dceru v minimálně střídavé péči, ale nebrání se ani péči výlučné, samozřejmě jeho.

 

 



Přečtěte si
mirkazam
15. 3. 2017 • 14:44

ararat....

svatadala
1. 3. 2017 • 10:55

Tak to je zase opravdové sousto pro bulvár - Paroubkovi. Dokonce prý zda si nesáhne křehká Petra na život. klidně může, co nám je po tom. Taky se nestarala, jak se cítí Zuzana, když jí ona odtáhla chlapa. No co, Paroubek je jen samec, jako všichni chlapi, co mu vyčítat, když se sama nabízí mladá ču-bka. Chtěl si dokázat, že to ještě jinde funguje, doma na tom tak nezáleželo. Jsou trapní oba dva, ale pisálci mají o čem psát. No a čert vezmi Petru nosatou, v pekle si užije, čertů je tam habaděj a oca-sů 2x tolik.

ararat
28. 2. 2017 • 21:29

NO CO JAKO,JEŠTĚ NAPIŠ ŽE JE ONA VINÍKEM HAHAHAHA

ararat
28. 2. 2017 • 21:26

PAROUBEK JE DUB A NEMYSLÍM SI,ŽE SE UMÍ POSTARAT O MALÉ DÍTĚ,JENOM DŘISTÁ JAK V POLITICE JESTLI I MYSLÍ ŽE STARÁ ZUZINKA NAHRADÍ PRAVOU MÁMU,TAK TO ASI NEBUDE DRUHÁ STRANA SOUHLASIT,JEMU MALÉ DĚTI NEPATŘÍ,JE TO PSYCHOUŠ

mirkazam
27. 2. 2017 • 12:08

Jeho ego utrpělo velkou ránu,a tak se bude mstít. To si ještě Petra užije....no jo,ale chtěla sexy mozek,tak co se teď diví...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.