Karel Gott (77) a jeho roubenka: A přece tam bude jezdit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (77) a jeho roubenka: A přece tam bude jezdit!

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha! – Martin Pekárek, David Malík)

Na podzim oznámil, že prodává rozestavěnou roubenku v severočeské Doubici. Karel Gott (77) tvrdil, že to je kvůli velkému zájmů médií a fanoušků o místo, kde chce v budoucnu odpočívat a nabírat síly. Teď to ale vypadá, že všechno je jinak!

Nikdo z místních totiž nevěří, že Gott nedokončenou chalupu prodává.

Žádný inzerát
„Nikde jsme neviděli jediný inzerát. On do toho investoval tolik peněz, že to za tu cenu v životě neprodá. Pokud by se stavení zbavil, akorát na tom prodělá,“ řekli týdeníku Sedmička místní obyvatelé.

„Podle mě to byl jen zastírací manévr, aby turisté nechali obyvatele obce na pokoji. Karel sem jezdit bude,“ řekl jeden z Gottových sousedů.

Karel mlčí
Na dotaz, jestli zpěvák skutečně roubenku prodává, jeho mluvčí Aneta Stolzová (34) včera odpoledne odpověděla. „Jak pan Gott již několikrát řekl, k tomuto tématu se už víckrát nebude vyjadřovat!“ Jak si tuto odpověď přebrat? Že jsou informace místních pravdivé a zpěvák takticky mlčí?

Jeho finta?
Vyjádření o tom, že se zbaví nedostavěné chalupy, zveřejnil Mistrův management na jeho Facebooku loni na podzim – a to ve chvíli, kdy Karel nastupoval na Homolku na operaci vyhřezlé ploténky. Nechtěl náhodou zprávou o prodeji nemovitosti odklonit pozornost od toho, že je znovu v nemocnici?

Nebudeme atrakcí!
„Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce,“ prohlásil loni na podzim Gott.

Stavěl v utajení
Chalupa a veškeré papíry od ní, včetně stavebního povolení, jsou od začátku napsané na Gottovu tchyni Blanku Krejčí. Karel chtěl jejím jménem odklonit pozornost od svého či manželčina jména.

Další zajímavosti o životě Karla Gotta si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
ivoadler
25. 2. 2017 • 11:21

Ať si jezdí třeba do prd ele. Mně je to šumafuk.

-bello-
25. 2. 2017 • 00:52

Tchýně je mladší než on, jen aby se mu nevdala a na chaloupku pustila! Má on ve smlouvě aspoň vejminek ? ježíši ten je blbej a trapnej. Jo, asi tam jezdit bude, on totiž už do vzdálených koutů světa těžko, tam není tak dostupná zdravotní péče a tu jeho mu ani pojištění pro tam nepokryje

tulip
24. 2. 2017 • 16:34

Já být v letech jeho manželky.tak by mně bylo velmi nepříjemné,lehat si každý večer vedle někoho v plen.ách a korzetu.

aveneta
24. 2. 2017 • 08:53

starypes....no ty jsi srandista ale pravdu máš v to, že do oněch Strašnic půjdeme všichni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.