Artur Štaidl vydává desku: Neuvěříte, kdo mu ji pokřtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Artur Štaidl vydává desku: Neuvěříte, kdo mu ji pokřtí!

Na koncertech to Artur se svými kumpány s Behind the Mirror umí pořádně rozjet.
Na koncertech to Artur se svými kumpány s Behind the Mirror umí pořádně rozjet. (Foto Aha! – Karel Kopáč, David Kundrát, Martin Hykl)

Podporu rodiny bude mít Artur Štaidl (20) při zítřejším křtu prvního alba jeho skupiny Behind the Mirror (Za zrcadlem). Kmotrem bude Michal Dvořák (51) ze skupiny Lucie. Se synem tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) ho spojuje víc než je vášeň pro hudbu. Jsou totiž příbuzní!

Michal je synovcem Aňi Štaidlové (69), první manželky Arturova otce Ladislava Štaidla (71). Kvůli tomu ale prý roli kmotra nevzal.

„S Aňou jsme příbuzní, ale nejsme rodina,“ upřesnil Dvořák. „Byl jsem osloven, jestli bych byl tak hodný a nepomohl klukům. A vzhledem k tomu, že Rock Café je podnik, který byl před lety takový můj domácí podnik, tak jsem řekl, že mladý kluky samozřejmě podpořím,“ řekl Aha! muzikant, který tak sám zavzpomínal na své začátky.

„Vím, že Behind the Mirror je docela ostrá partička. Vžil jsem se tak do doby, kdy jsem začínal a jakýkoli kontakt v uvozovkách s profesionálním hudebním světem mě vždy fascinoval. Vzpomínám si, že když jsem jednou potkal Miroslava Imricha z Abraxasu v hospodě a on mě pozdravil, že jsem z toho tři dny nemohl spát. Mělo by být normální, že v jakékoliv branži ti starší podporují mladší,“ zdůvodnil Dvořák, proč se stal »Arturovým« kmotrem.

Křest se s největší pravděpodobností zvrhne v pořádnou párty. Jak skupina informovala na svých stránkách, kluci to v sobotu plánují pořádně rozjet. „Tak dnes slaví narozeniny náš kytarista Petr! A pokud mu chcete pogratulovat i vy, tak jeho narozeniny se zároveň slaví na našem křtu už teď v sobotu!“ informovala deathcorová skupina, která se věnuje jedné z nejdrsnějších forem metalu.



Přečtěte si
qwertina
24. 2. 2017 • 22:11

Artasovi preju at se mu dari at se mladi vydovadi

eisenbieger
24. 2. 2017 • 12:46

no to je tezka vesnice

dandova
24. 2. 2017 • 09:04

Tak ať to šlape!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.