Nenasyta Čunek! Má tři funkce i Českou Miss | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nenasyta Čunek! Má tři funkce i Českou Miss

Jiří Čunek
Jiří Čunek (Foto: Jiří Černohorský, ara)

Jiří Čunek (58) je nejen hetman Zlínského kraje, ale i senátor a starosta Vsetína. K tomu všemu vlastní i Českou Miss.

I když se Eva Čerešňáková (30) a Martin Ditmar (44) prezentují jako její majitel, ve skutečnosti jsou to jen pouhé loutky jiných. Šedou eminencí soutěže je totiž bratranec Čunka, podnikatel Petr Kozáček st. (57).

Po prodeji soutěže v roce 2014 ze strany Michaely Maláčové (45) neřídila Českou Miss Marcela Krplová (45), ale právě Kozáček, který ale nechtěl nikde oficiálně vystupovat. Důvodem byl možná fakt, že většina firem, které ovládal, je v likvidaci. Všude se tedy objevovalo jen jméno jeho syna Petra Kozáčka ml. (33), který vystupoval jako jednatel.

Krplová měla ve firmě 49 a Kozáček starší 51 procent, a tudíž i právo rozhodovat. Netrvalo však dlouho a začaly mezi nimi panovat spory. Došlo to až tak daleko, že Marcela byla na valné hromadě odvolána. „Osobní důvody dohnaly kolegu Petra Kozáčka staršího k nastavení současné pozice České Miss,“ okomentovala Krplová svůj odchod ze soutěže.

Kozáček st. ale potřeboval finanční injekci, takže hledal někoho, komu by mohl část svého podílu prodat. Loni na tenisovém turnaji na karlovarském festivalu potkal zmiňovaný pár - podnikatele Ditmara s druhou vicemiss České Miss 2007 Čerešňákovou. Nabídl jim tedy dvacet procent podílu a dvojice nadšeně souhlasila. Včetně toho, že tentokrát budou tváři oni.

„Potkali jsme tam mnoho známých a kamarádů. S jedním z nich jsme se dali do řeči a bavili jsme se nad tématem vstoupit do České Miss,“ prozradila už dříve modelka, která se s Ditmarem pustila do plánování soutěže. „Jsme součástí investiční skupiny, a pokud je mi známo, Petr Kozáček starší je jedním z investorů,“ řekl Blesku Ditmar.



Přečtěte si
6010
26. 2. 2017 • 11:48

Člověk se jenom diví, co v této republice jde.Jeden člověk a takových placených funkcí, že bere více než-li prezident.Nepochopitelné.Je to od pohledu taková liška podšitá.Nemohu ho ani vidět.Ale jen ať si mastí kapsy, ale do hrobu jdeme všichni s nahou ***í a o to více ho bude mrzet, když ty nahamtané peníze bude muset opustit..Rubáš kapsy nemá, pane Čunku.

rockyshowman
25. 2. 2017 • 15:27

Popularitu má, protože vyčistil vsetín. Jinak lidovec zůstane lidovcem. Tak je to již po mnohá desetiletí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.