Otazníky kolem Karla Gotta: Prý je všechno úplně jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Otazníky kolem Karla Gotta: Prý je všechno úplně jinak!

Karel Gott chtěl v Doubici relaxovat s rodinou.
Karel Gott chtěl v Doubici relaxovat s rodinou. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl )

Aby měl Karel Gott (77) s rodinou kde relaxovat, rozhodl se pro stavbu roubenky na pomezí Lužických hor a Českého Švýcarska. Zpěvák chtěl tento záměr udržet v tajnosti, nemovitost je dokoncnce napsaná na maminku jeho manželky Ivanky. Když se však do malebné vísky Doubice začali sjíždět jeho fanoušci, z nápadu vycouval a prohlásil, že nemovitost prodá. Teď ale týdeník Sedmička přišel s informacemi, ze kterých se zdá, že šlo pouze o zastírací manévr.

Tomu, že se chce Karel Gott nemovitosti zbavit, místní lidé nevěří. „Nikde jsme neviděli jediný inzerát, četli jsme o tom pouze v novinách. Nebyli tu žádní zájemci a upřímně řečeno – vždyť tohle by za ty peníze nikdo normální nekoupil! Gott do toho investoval tolik peněz, že to za tuto cenu v životě neprodá,“ myslí doubičtí starousedlíci a dodávají, že kupec by na tom akorát prodělal.

„Podle mě to byl jen zastírací manévr, aby turisté nechali obyvatele obce na pokoji. Karel sem jezdit bude,“ uvedli doubičtí pro Sedmičku. Zpěvák se však dál tváří, že roubenka je na prodej, a zároveň vyvrací informace o tom, že prodává svou vilu na Bertramce. „Gottovi vilu na Bertarmce v žádném případě neprodávají,“ uvedla Gottova tisková mluvčí Aneta Stolzová.

 



Přečtěte si
danmaj
18. 3. 2017 • 15:58

Ivana vypada s tym nosom?a to uz ma plastiku? ako SOVA! No a je to taky pouzity matrac,ktory chosnoval i Douglas a ini. Gott tolko vyberal a z prebral. Alebo pocital s tym,ze budemat na starost opatrovatelku-zdr.sestru.

brunos
24. 2. 2017 • 16:49

Všechno úplně jinak by bylo hlavně kdyby si před lety nepověsil na krk tu nenažranou zlatokopku která chce stále víc a víc.

nika70
24. 2. 2017 • 16:01

Ke Gottovi mám naprosto neutrální vztah. Nikdy to nebyl můj idol, je mi vlastně jedno. Je to jako s Bílou. Dělají z nich mistry světa, ale život tím nikomu nezachránili. Jen zpívají, nic víc. Pro svět toho moc neudělali. Ale říkám si, že až se stane, že Gott už tu nebude, konečně se něco v tom jejich rybníce pohne dál. Stejně tak negramotná Bílá, i té už je moc.

cukrenka
24. 2. 2017 • 11:48

Mistrovi jaksi nedošlo, že je velký rozdíl pobýt s dominou nějakou hodinku, a s dominou se ženit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.