Změny u Gotta: Proč musela milovaná fenka z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Změny u Gotta: Proč musela milovaná fenka z domu!

Takto Stella loni páníčka vítala ve chvíli, kdy se vracel po poslední chemoterapii z nemocnice.
Takto Stella loni páníčka vítala ve chvíli, kdy se vracel po poslední chemoterapii z nemocnice. (Foto Aha! – David Kundrát, ara )

Je to tady znovu! Fenka Gottových Stella (7) se musela na čas poroučet z vily na Bertramce. Mohou za to současné zdravotní problémy jejího páníčka Karla Gotta (77), který se zotavuje po zákroku v břiše.

Vzhledem k tomu, že zpěvák před operací neprůchodných střev trpěl několikadenní virózou, je potřeba, aby se zlepšila jeho imunita. „Proto pokud je pan Gott nemocný, je Stella u nás,“ řekla deníku Aha! profesionální kynoložka z organizace Helppes Zuzana Daušová (55).

Podle našich informací ale jezdí s fenkou zlatého retrívra na Bertramku na návštěvy. Stella totiž před časem složila canisterapeutické zkoušky a má tedy na svého páníčka dobrý vliv. Domů se ale bude moci nastálo vrátit, až se zpěvákovi zlepší imunita a bude mu lépe.

V azylu je často
Stella je u Zuzany Daušové v azylu velmi často. Nejdelší čas tam strávila od podzimu 2015 do loňského jara, kdy Karel bojoval s rakovinou mízních uzlin. Gottovi si jí ale o víkendech brávali na procházky. Kynoložka Daušová se o fenku stará i ve chvíli, kdy jsou na dovolené v zahraničí.

Psa nechtěl
Gott se pořízení psa dlouho bránil, jeho dcerky ho ale přesvědčily, a tak jim v roce 2010 čtyřnohého mazlíčka pořídil.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
fanynka13
25. 2. 2017 • 09:40

Opravdu by meli slavni manzele Gotovi zvazit vsechna pro a proti a fenku nejake rodine ,dobrym lidem darovat at uz ma konecne svuj staly domov. To co s ni delaji je pro lidi kteri pejsky miluji NEOMLUVITELNE...

nika70
24. 2. 2017 • 16:04

Nevidím důvod, proč musí být pes tak často mimo domov. Neměli si ho vůbec pořizovat, když jsou k němu tak nezodpovědní. Pes je člen rodiny, tak by se k němu měli chovat. A ne jako k nějaké hračce, co se může kdykoliv pohodit, když přestane bavit. Chudák pes

qwertina
23. 2. 2017 • 20:17

aveneta

brunos
23. 2. 2017 • 20:12

Kdyby mistr neměl poškozený mozek, již dávno by se zabavil Ivinky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.