Z Denise Richards je troska! Bývalá Bond Girl nezvládla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Z Denise Richards je troska! Bývalá Bond Girl nezvládla…

Denise Richards už zdaleka tak sexy není...
Denise Richards už zdaleka tak sexy není... (Foto: ara)

Před pár dny Denise Richards oslavila už šestačtyřicáté narozeniny, ale spíš než roky, se na jejím vzhledu podepsalo manželství s Charliem Sheenem. Divoké večírky, alkohol a drogy z ní udělaly trosku. Zpět na výsluní se dostává jen těžko…

Její velmi slibně rozjetou kariéru začala už v šestnácti letech jako modelka. O něco později začala v Los Angeles navštěvovat herecké kurzy a začala se objevovat v televizi. Známou se stala díky filmům Hvězdná pěchota, Nebezpečné hry a dokonce se stala bond girl ve filmu Jeden svět nestačí.

Pak se ovšem provdala za slavného Charlieho Sheena. Manželství trvalo pouhé čtyři roky, o rozvod požádala v roce 2005, kdy zjistila, že nekonečné večírky plné drog a alkoholu nezvládá.  Sheenovi stihla Denise porodit dvě dcery. Dokonce se starala o jeho dvojčata, která zplodil s Brooke Muellerovou, když byla na léčení. Přesto všechno ji dodnes Sheen veřejně uráží a osočuje jí z toho, že je špatná matka.

Právě tyhle nepříjemné zážitky zřejmě stojí za její proměnou. Ze sexy ženy se stala kostra potažená kůží, o jejímž půvabu momentálně není ani památky. Snad se jí podaří nejen nabrat zpět ztracená kila, ale i návrat na výsluní.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.