Po rozpadu manželství jsou si rodinní známí jistí: Paroubek se vrátil k Zuzaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Po rozpadu manželství jsou si rodinní známí jistí: Paroubek se vrátil k Zuzaně!

Expremiér to však popírá...
Expremiér to však popírá... (Foto Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl)

Nejčastější příčinou rozvodů je manželství! Tuhle pravdu expremiér Jiří Paroubek (64) se svým sexymozkem právě pochopil v celé hloubce. Jeho svazek s o 21 let mladší tlumočnicí Petrou byl, a zřejmě ještě je, plný běsů. Na stole už také přistály rozvodové papíry. To jsou důvody, proč se podle rodinných známých Jiří vrátil do klidné náruče své bývalé ženy Zuzany (59)!

Skutečnost, že někdejší buldozer české politické scény zařadil zpátečku, potvrdili pro Aha! lidé z okruhu Paroubkovy rodiny. Bývalý politik měl ostatně ke své ex blízko i za časů bezmráčkového manželství s Petrou. Svědčí o tom návštěvy restaurace v pražských Stodůlkách ve třech i třeba společné oslav Vánoc.

„Petra se Zuzanou vycházejí velmi dobře. Přiznávám, že jsem to nečekal, ale jsem tomu moc rád. Dcera Margaritka se u Zuzany dokonce učí francouzsky a myslím, že už za ten rok dosáhla poměrně slušných pokroků,“ komentoval to před časem Aha! sám Paroubek. Petra Paroubková se nevyjádřila, prý z »úcty k Zuzaně«.

Pak ale situace nabrala grády a ze stodůlecké partičky zbyla »stará dvojka«. Petra se od Jiřího odstěhovala a napsala mu dopis, kde ho obvinila z psychického týrání, života v neustálém strachu a sdělila, že „už nemůže dál“. Expremiér kontroval psaníčkem, kde jí „taktně“ připomněl, že nebýt jeho a jeho známostí, zemřela by po mozkové příhodě v nemocnici v Motole.

Oba dopisy expremiér bůhvíproč zveřejnil. Petra se s dcerou Margaritou (7) kamsi schovala (údajně do narychlo pronajatého bytu), nebere telefony a nikdo o ní neví... V takové situaci by vzkříšení vztahu se Zuzanou, která byla svého času ochotna obhajovat svého muže před celým národem, bylo logické. Paroubek to ovšem zatím popírá.

„To je nesmysl. Absolutní nesmysl. Že se přátelsky vidíme jednou dvakrát za týden, stejně jako že s námi jezdila na chalupu nebo s námi byla na nějaké krátké dovolené, to neznamená nějaký návrat ke vztahu,“ řekl Aha!. Historie ovšem veřejnost poučila, že výroky člověka, který je schopen například prohlásit „...hlavně díky mně Praha vypadá, jak vypadá. Takový rozvoj tu nebyl od doby Karla IV.“, je třeba brát s rezervou...



Přečtěte si
ladua
27. 2. 2017 • 16:03

Pan paroubek je uplne mimo na hezkou ženu a dceru co mu muže ještě chybet ta je ho žena je s něho silená

zlobit
27. 2. 2017 • 15:59

No, tak hlavně, že jsme se dozvěděli, že do MOTOLA chodí běžný člověk umřít, to udělal Jiřík opravdu "dobrou" reklamu.

-bello-
22. 2. 2017 • 23:30

milenky stabilní manželství nerozvrací, to si jen opuštěné manželky nakecávají.

-bello-
22. 2. 2017 • 23:26

duch

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.