Patrasová v šoku: Slováček porušuje dohodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Patrasová v šoku: Slováček porušuje dohodu!

Felix Slováček opět zradil Dádu Patrasovou.
Felix Slováček opět zradil Dádu Patrasovou. (Foto: Pavel Machan, Robert Klejch)

Tahle kauza nemá obdoby. Felix Slováček (73) zase nedbá na své sliby. Přestože v dohodě uzavřené loni v létě s Dádou (60) slíbil, že neohrozí společný majetek, nyní zařizuje milence Lucii Gelemové (34) byt!

Vzhledem k tomu, že manželé Slováčkovi se už několikrát vyjádřili, že mají společný jak movitý, tak nemovitý majetek, musí sáhnout muzikant do společných peněz. Původní hnízdečko lásky v pražských Vršovicích už asi bylo milencům těsné. Pořídili si nový byt v Olšanské ulici na Žižkově.

Opět to není daleko od vily, která patří stále ještě manželům Slováčkovým. „Viděla jsem, jak sem naváží věci. Hned jsem ho poznala,“ prozradila deníku Aha! sousedka z vedlejšího domu. Je často s pejskem na procházkách, takže jí nic neujde. „Něco jim právě přivezli, šla jsem zrovna do dveří a slyšela, že řidič mobilem mluví s panem Slováčkem. Takže jsem se nemýlila. Asi jsou ty věci na jeho jméno,“ mínila všímavá žena.

Že vezl milence například televizi, přiznal sám Slováček, když byl v sobotu s Gelemovou na Česko-Slovenském plese. A co na manželovy nové aktivity říká sama Dáda? „Nezlobte se, nechci o tom mluvit,“ hlesla herečka smutně do mobilu. Na dotaz, zda jí už manžel konečně zařídil přístup ke kontům v bance, aby měla kontrolu nad jejich společným majetkem, řekla jen lakonické NE a zavěsila.

Na čem se dohodli?
V prohlášení manželů Slováčkových z loňského června se mimo jiné praví: „I když každý z nás cítí potřebu své momentální osobní životní realizace jinak, nemění to nic na trvajícím manželství, společném majetku, na řešení společných rodinných záležitostí a na vzájemném respektu a pochopení jednoho k druhému.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.