Paroubkova pomsta? Expremiér zveřejnil dopisy s manželkou! Je to hlína… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubkova pomsta? Expremiér zveřejnil dopisy s manželkou! Je to hlína…

Petra Paroubková odešla od manžela.
Petra Paroubková odešla od manžela. (Foto: Petr Novotný)

Manželství Jiřího a Petry Paroubkových je nad propastí. Expremiér nyní přišel s prohlášení k nepříjemné rodinné záležitosti. Na webu parlamentnilisty.cz dokonce zveřejnil i dopisy, které si s manželkou vyměnil.

Jiří Paroubek se na webu parlamentnilisty.cz vyjádřil k odchodu jeho manželky ze společné domácnosti. „Moje žena trpí již několik měsíců těžkými depresemi a používá k jejich tlumení silné léky. To je podle mého názoru příčinou problémů z posledních týdnů, které vyplynuly z jejího chování. Já samozřejmě udělám vše pro to, abych udržel vztah a manželství, a zejména krásný život naší sedmileté dcery Margarity. Petra ze všeho nejvíce potřebuje milující zázemí a pochopení. A stejně tak naše dcera Margarita. Jsem připraven pro ně udělat všechno. K dalším souvisejícím otázkám se už vůbec nehodlám vyjadřovat,“ píše na expremiér.

Petra Paroubková odchod svému manželovi vysvětlila dopisem psaném 16.2.2017, Jiří na webu zveřejnil jeho přepis. „Jirko, nemohla jsem jinak. Taky jsem už nemohla dál. Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš. Kromě toho jsou tady tvoje tajemství. To už taky nezvládám. Stresy kolem tvé práce mě před 2 roky málem zabily. To se nesmí kvůli Margaritce opakovat. Kvůli ní se musíme rychle domluvit na péči. Nemsti se jí, má tě ráda. Pořád o tobě hezky mluvíme a to se nezmění. Vždy tě budu mít ráda jako otce naší dcery. Já už ale nemůžu dál, ber prosím ohledy na můj zdravotní stav. Já, pokud to bude možné, ti vždy pomůžu,“ napsala mu Petra.

Jiří jí odpověděl ještě ten samý den. „Milá Petro, Je zbytečné říkat, jak mě osobně zklamalo, že ses po deseti letech našeho šťastného manželství rozhodla řešit náš rozchod prostřednictvím najatých advokátů. Přeci jen jsem očekával, že mně to řekneš osobně. Není mi to líto, ale Tebe je mně líto. Po deseti, pro mě – až na poslední čtvrtrok – krásných letech, jsem Ti nestál ani za přímé sdělení tak závažného kroku.

 

Měl jsem za to, že naše spíše údajné problémy, které byly především Tvými problémy, dokážeme společně řešit. Ještě minulé úterý (7. Února) jsme se s doktorem Uzlem sešli na mediaci a on se Tě kromě jiného krásně zeptal: „Dává ti Jirka dost peněz?“ „No ano, dává.“ „Bije tě Jirka?“ „Ne, samozřejmě, že ne.“ „Chlastá Jirka?“ „No to vůbec ne.“ Radim Uzel na to říkal: „A co ti na něm tedy vadí?“ Připomínám, že jsme se dohodli, že to ještě zkusíme dva měsíce a pak se společně rozhodneme, jak dál. Ty ses rozhodla po šesti dnech.

Pokud dnes hovoříš o vydírání (nebo tak mluvíš prostřednictvím najatých advokátů), máš v sobě Jekylla i Hyda. Je jen otázka, kterého je víc. Pokud mluvíš o tom, že Tě málem zabily stresy plynoucí z mé práce, tak to přece není. Byla to Tvá fyzická a psychická konstituce, které jsou prostě křehké. To už se stává i jiným lidem. Chci Ti jen připomenout, a to na věčnou paměť, že jsem Tě tehdy při tom masivním krvácení do mozku zachránil primárně já. Bylo to mé správné rozhodnutí, když jsem si vynutil Tvůj převoz z Motola, kde bys z večera do rána zcela nepochybně zemřela, do jiné nemocnice, tedy na Homolku, kde se Tě ujal zkušený tým lidí, kteří Tě zachránili. Připomínám Ti to, abys nežila v bludu. Zkrátka, kdyby nebylo mého rychlého rozhodnutí, zájmu, ale také mých kontaktů, už bys dnes nežila.

Pamatuji si dobře, cos mi řekla, poté, co ses před dvěma lety vrátila z nemocnice: osmdesáti procentům lidí, kteří přežijí to, co Ty, se do několika málo let nevyhne rozvod. Přiznám se, že jsme se toho bál. Dělal jsem vše pro to, abys byla šťastná, zdravá a abychom si udrželi náš krásný vztah. To, že to nebylo možné, není tak úplně mou vinou,“ odpověděl Jiří s tím, že i přese všechno je stále její.

 



Přečtěte si
ararat
22. 2. 2017 • 14:38

Str,Paroubek,srt.Paroubková jsou psycho a to nám velilo v podobě politiky.Dobře udělala ml.Paroubková,že utekla,přejí ji zdraví i když má dneska zničený život.

janapi
22. 2. 2017 • 08:45

Měla jsem Paroubka za většího inteligenta - ale asi mu výpary alkoholu vlezly na mozek (když kdysi šéfoval pražským RaJ) ...a nyní se snaží dostat ven. To co nyní pouští do světa...to je na pořádnou přes hu*u či nakopání do r.iti!

fanynka13
21. 2. 2017 • 17:49

Paroubka jsem nikdy nemusela ted se chova jako urazenej pubertak a jeho vyrok ze Petra zije diky jemu a jeho kontaktum tak tim to vsechno uplne zazdil. Postarali by se o ni i bez neho a jen ukazal jakej je ubozak.

ararat
21. 2. 2017 • 13:32

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.