Absolonová trpí jako zvíře: Ozvala se zranění od otce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Absolonová trpí jako zvíře: Ozvala se zranění od otce!

Monika Absolonová trpí boletmi.
Monika Absolonová trpí boletmi. (Foto: Marek pátek, Pavel Machan, David Kundrát)

Modré tejpy jí pomáhají přežít. Monika Absolonová (40) opět trpí jak zvíře. „V roce 2008 mě otec fyzicky napadl a od té doby se mi to vrací,“ přiznala zpěvačka Aha!.

Tejpy jí pomáhaly už při StarDance a nyní má před sebou premiéru muzikálu Funny girl ve Studiu Dva. V ní kromě tance jezdí i na kolečkových bruslích. Páteř dostává při zkouškách zabrat, a tak se nemilosrdně ozývá.

„Je to připomínka doby, na kterou chci zapomenout,“ říká Monika. Zjistila, že premiéra Funny girl je 24. února, stejně jako před 15 lety její premiéra Kleopatry, která ji vynesla na výsluní. „Myslím, že je to dobré znamení,“ míní Absolonová. Syna Tadeáška (1) jí hlídá maminka. Dělala dřív ve školce, což se nyní náramně hodí.



Co je tejpování?
Tejpování je terapie využívající tejpy nebo tejpovací pásky. Dělí se na tejpování fixační a kinezio tejpování, pomáhá odstranit bolesti končetin i páteře.



Přečtěte si
-bello-
20. 2. 2017 • 13:33

Neznám člověka, kterému tejpy pomohly, ani mně ne!Mám ji ráda, přeju jí hodně štěstí, její táta byl fakt hnusnej, ale nemyslím, že to musí zase zveřejňovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.