Angelina Jolie u »českého« krále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Angelina Jolie u »českého« krále!

Jolie odložila snubní prsten.
Jolie odložila snubní prsten. (Foto: Reuters, EPA)

Poprvé od loňského září, kdy požádala o rozvod s Bradem Pittem (53), se Angelina Jolie (41) oficiálně objevila na veřejnosti.

V Kambodži představila svůj nový film Nejdřív zabili mého tátu, který vypráví o tamní genocidě z období Rudých Khmerů. A rozhodně nevypadala jako troska vážící pouhých 34 kg, jak o ní psala některá americká média. Naopak jí to seklo. Ať už na tiskovce, kde bylo zřejmé, že odložila svatební prsten s diamantem za 5 milionů korun, na jehož návrhu se před lety podílel sám Pitt, tak později při setkání s kambodžským králem Norodomem Sihamonim (63), který jí předal ocenění. Mimochodem – Sihamoni má silný vztah k Česku. V 60. a 70. letech totiž studoval v Praze, kde nejdřív vychodil devítiletku a poté studoval na AMU tanec, hudbu a divadlo.

Sihamoni: Praha je pro mě druhý domov
Norodom nazývá Česko svým druhým domovem. „Praha je pro mě nejkrásnější město světa. Léta, která jsem tu prožil, patří k nejlepším v mém životě,“ prohlásil před lety plynnou češtinou při návštěvě české metropole, která mu udělila čestné občanství.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.