Vdova Hana Gregorová: Nečekané rozhodnutí s dědictvím! Po Radku Brzobohatém (†79)... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova Hana Gregorová: Nečekané rozhodnutí s dědictvím! Po Radku Brzobohatém (†79)...

S se svým přítelem Ondrou bydlí Hana v Praze.
S se svým přítelem Ondrou bydlí Hana v Praze. (Foto: ara)

Jako by to nemohla vdova po herci Radku Brzobohatém (†79) vydržet v domě, kde spolu byli šťastní, a po jeho smrti utekla bydlet do centra Prahy. Jenže teď přišel zasádní zlom a Hana Gregorová (64) se do domu vrací!

Je to rok, co Hana Gregorová odešla z říčanského domu bydlet do centra Prahy. Právě díky tomuto novému bydlení se seznámila se svým snoubencem Ondřejem Koptíkem (32). Brzy se začalo mluvit o tom, že Gregorová má v plánu dům, kde byla tolik let šťastná po boku Radka Brzobohatého, prodat.



„Odešla jsem z toho domu, protože na mně samotnou byl moc velký a cítila jsem se tam sama,“ prozradila důvod odchodu z luxusní vily Gregorová. „Nevím, kde se vzal ten šum, že ho chci prodat. Mám jasno v tom, že ho nikdy neprodám! Jezdím tam, starám se o zahradu a o dům pečuji,“ prozradila Hana, co je s domem nyní.

Herečka rozlehlou zahradu u vily miluje. Připomíná jí zesnulého manžela, který právě na ní hodně pracoval a taky relaxoval. „Budu tam jezdit jako na chalupu. Sice jako na hodně luxusní chalupu, ale to místo mám ráda a nevzdala bych se ho ani za nic,“ dodala Gregorová
Dům stál majlant
„Dům v Říčanech je hned od počátku psaný na Hanku,“ prozradil Aha! po smrti Brzobohatého rodinný přítel. „Navíc v něm dělali veliké úpravy, které spolkly spoustu peněz. Taky zahrada je z gruntu předělaná. Stálo to majlant,“ dodal zdroj s tím, že výdaje na rekonstrukci hodně ztenčily rodinné úspory.

31 let po jeho boku

Jen pouhý den před svými osmdesátými narozeninymi zemřel v roce 2012 jeden z nejoblíbenějších českých herců Radek Brzobohatý. Celých 31 let měl po svém boku herečku Hanu Gregorovou. Ta do manželství přivedla dceru Rolu a následně se jim narodil syn Ondřej. Manželův skon nesla Hana velmi špatně, a dokonce obviňovala záchranáře, že nepřijeli včas. Čtyři roky tvrdila, že na jiného muže nedokáže ani pomyslet, než jí do života vstoupil Ondřej Koptík...



Přečtěte si
anka
19. 2. 2017 • 18:38

laska je krasna, milovani taky jen at si pani Gregorova uzije...

mekanik
19. 2. 2017 • 18:11

bel ahoj zlato

-bello-
19. 2. 2017 • 18:02

dutch

eisenbieger
19. 2. 2017 • 16:08

pornoples v hodonine , pak tuhle smudlu spinavou starou no kam kraci

wernerovamagdalena
19. 2. 2017 • 15:07

A jak vypadají vědkyně?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.