Řepkova zabavená kára: Tak hnije 14,5 milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Řepkova zabavená kára: Tak hnije 14,5 milionu!

Fešák Řepka přišel o luxusní vůz a netuší, jak kauza dopadne.
Fešák Řepka přišel o luxusní vůz a netuší, jak kauza dopadne. (Foto Magazín ProDriver CZ, Profimedia)

Lebeda, vřes, býlí. Humus, špína, bláto. Tady hnije příšerně drahá a mýty opředená kára fotbalového velikána Tomáše Řepky (43).

»Řepa« si pořídil Mercedes-Benz SLR Mclaren za 14,5 milionu korun v roce 2009 a začala historie, na níž nemá snad ani Noemova archa. Na bourák ulovil při společném focení sexbombu Vlaďku Erbovou, která už se s ním rozvedla a i se synem pláchla k hokejistovi Gulašimu. A co je s luxusním auťákem? Tomášovi ho zabavil stát. Po zmatečných zprávách o tom, že ho někdo uloupil jakému si arabskému parcháčovi, a pak ho český prodejce střelil Řepkovi, už šest let trčí a ztrácí na ceně v takzvané soudní úschovně. Tedy na pofiderním parkovišti ve Štěrboholích...

„Vím, že to tam stojí a nějaké peníze v tom samozřejmě mám,“ pověděl Aha! Tomáš Řepka, který si za kariéru vydělal bratru 400 milionů korun. „Ale to o auto kradené nebylo, možná tam byl nějaký podvod s pojištěním, ale to nevím. Jezdil jsem s tím půl roku a pak mě z toho vyndali. Už je to dlouhá doba a já dneska ve finále nevím žádné řešení. Nikdo mě neinformoval. Bylo to poslední auto, které jsem si od té firmy koupil,“ dodal slavný exsparťan Řepka.

No, našinec parkující pod stříškou Fabii 1,2 by pro to jeho fáro brečel jako želva...



Přečtěte si
bursik
18. 2. 2017 • 12:24

z nadherneho vozu udelat ruinu je prasarna! davno melo byt urady vse vyrizeno -presne tak je mnoho hotelu ktere tesne pred dokoncenim se dostali do sparu a,,odbornici bankeri ,, i konkurzni exekutori a dnes nema nikdo nic !! zapnout selsky rozum a ne pripisovat 20 let uroky k pocatecni investici ktera se zmeni v minus Je mi lito toho fotbalistu nebot Kopal jak sileny, aby si mohl udelat radost -bohuzel pouze na chvili v pomatenci rizene CZ !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.