Prachařova kolegyně a hvězda Pelíšků o svých komplexech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prachařova kolegyně a hvězda Pelíšků o svých komplexech!

Kristýna Fuitová Nováková měla kvůli své výšce komplexy.
Kristýna Fuitová Nováková měla kvůli své výšce komplexy. (Foto: Zbyněk Pecák, Marek Pátek, Petr Novotný, Jiří Černohorský, Ladislav Křivan, Ivan Malý, ara)

Kristýna Fuitová Nováková (33) je známá především z filmu Pelíšky, kde si jako šestnáctiletá zahrála roli mladé Jindřišky. Herečka je velmi drobounká, z tohoto důvodu se také celý život potýkala s komplexy kvůli své výšce.

Bylo to pro ni těžké období. „Dřív jsem měla z výšky komplexy. Vždycky jsem ve škole byla nejmenší,“ prozradila Kristýna pro RodinaDnes. Často měla kvůli své výšce pocit, že si na ni lidé víc dovolují.

„Byla jsem nesebevědomá, neuměla jsem se pořádně prosadit, dokonce jsem mluvila tišeji. Sebevědomí jsem získala vlastně až s dětmi, dodaly mi ženskost, odvahu, prostě hodně mě změnily. Mám pocit, že můj život se dělí na „před dětmi“ a „po nich“. Snažím se teď být pevná v názorech, zjistila jsem, že když něco řeknu razantněji, lidi mě víc berou. Ale pracovala jsem na tom dlouho. Výška mi vadila donedávna,“ svěřila se herečka, která chtěla být vždycky vyšší.

„Muži mívali tendenci chovat se ke mně opatrovnicky – což může být chvilku příjemné, ale když se k vám dlouhodobě někdo chová jako k neschopnému dítěti, které potřebuje, aby za něj někdo všechno zařizoval, a nebere vás jako partnerku, pak je to blbý,“ řekla Nováková s tím, že má zkrátka radši, když se k ní chovají jako k ženě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.