Dojemný vzkaz Vránové po operaci nádoru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dojemný vzkaz Vránové po operaci nádoru

Herečka věří, že se uzdraví.
Herečka věří, že se uzdraví. (Foto Aha! – Daniel Černovský )

Má za sebou několikahodinovou operaci nádoru na tlustém střevě! Gabriela Vránová (77) ale boj s rakovinou bere statečně.

„Žiju, vzkažte to všem! Už chci ale domů. Doufám, že mě brzy pustí,“ řekla včera deníku Aha! do telefonu představitelka Aničky Čihákové z Chalupářů.

„Zatím nevím, jak bude léčba dál pokračovat, čekám na výsledky. Čas si krátím sledováním televize, kterou mám na pokoji. A radost mi dělají také kolegové a kamarádi, kteří mi volají a podporují mě,“ dodala herečka, která má ve střešovické nemocnici soukromý pokoj. Jak říkají členové její rodiny, starají se o ni jako o prezidenta Václava Havla (†75), který se tam v minulosti také několikrát léčil. 

Vránová doufá, že rakovinu tlustého střeva u ní lékaři odhalili včas a brzy se uzdraví. O tom, jestli teď bude muset podstupovat chemoterapie nebo ozařování, rozhodne lékařské konzilium poté, co dostane výsledky z laboratoře.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.