Moderátoři počasí mají jasno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátoři počasí mají jasno

Knihu Skoro jasno pokřtili její autoři (zleva): Pavel Karas, Taťána Míková a Alena Zárybnická.
Knihu Skoro jasno pokřtili její autoři (zleva): Pavel Karas, Taťána Míková a Alena Zárybnická. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Co mají společného Taťána Míková, Alena Zárybnická a Pavel Karas? Kromě profesionálního moderování relací o počasí v České televizi také spisovatelství!

Co mají společného Taťána Míková, Alena Zárybnická a Pavel Karas? Kromě profesionálního moderování relací o počasí v České televizi také spisovatelství!

V pražském knihkupectví Luxor totiž silná trojice pokřtila svou knihu Skoro jasno, která na více než dvou stech stránkách objasňuje nejdůležitější meteorologické pojmy z předpovědi počasí a meteorologické procesy probíhající v přírodě. „Kniha tematicky čerpá ze stejnojmenného třináctidílného vzdělávacího cyklu České televize,“ vysvětlila na křtu Aha! Alena Zárybnická. V publikaci jsou k vidění i fotografie se zajímavými meteorologickými jevy, které autorům zaslali diváci České televize. Kdo tedy touží zjistit o počasí trochu více než jen to, zda bude zítra slunečno a jaká bude teplota, může si pořídit knížku. Ta se už dokonce zařadila mezi desítku nejprodávanějších knih současnosti!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.