Ťukněte si s celebritou! David Kraus slaví 37 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ťukněte si s celebritou! David Kraus slaví 37

David Kraus slaví narozeniny.
David Kraus slaví narozeniny. (Foto Aha! – Jan Tůma, Jakub Poláček, Jaroslav Topercer, Dan Černovský a TV Nova, ČTK, ara)

Nerealizovatelný. Tak zněl verdikt profesorů Ježkovy hudební konzervatoře, kterou David Kraus studoval tři roky. Řekli mu tím, že by neměl zpívat, ani hrát a už vůbec vystupovat před lidmi.

Po odchodu ze školy se stal David Kraus jednou z šelem skupiny Laura a její tygři. V roce 2002 vydal své první album David Kraus. Známou se stala píseň Zuzano, se kterou vyznával bezhraniční a nebojácnou lásku slovenské herečce Zuzaně Norisové. Dalším hitem se stala Nevinná, titulní píseň ke snímku Účastníci zájezdu.

S otcem, hercem a moderátorem Janem Krausem vystupuje v pořadu Show Jana Krause. David Kraus a Jan Kraus si spolu zahráli i v pohádce Královský slib. Dále se objevil ve filmu Bolero, Vy nám taky, šéfe! nebo v Hezkých chvilkách bez záruky, kde hraje i jeho matka, herečka a výtvarnice Jana Krausová.

V mládí trpěl těžkými depresemi. Má bratry Adama a Jáchyma. Pět let chodil s exotickou zpěvačkou Nicole Chybovou. Jeho partnerkou a múzou byla i finalistka Miss Slovensko 2009 Petronela Pribilová a Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová. V roce 2015 se dal dohromady s tenistkou Barborou Strýcovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.