Šokovaná Dáda (60): Briliantový DAR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokovaná Dáda (60): Briliantový DAR!

Dáda čerpá sílu z briliantů od milence!
Dáda čerpá sílu z briliantů od milence! (Foto Aha! – Robert Klejch, Alexandr Malachovský, ara)

Krásný nový šperk zdobí krk Dagmar Patrasové (60). Italský přítel Vito (47) jí věnoval luxusní přívěsek posetý brilianty. Je ve tvaru stylizovaného kříže a má jeho lásku chránit před zlem.

Právě brilianty jsou už od nepaměti opředeny nejrůznějšími mýty. Patří k symbolům magické síly. Panovníci po staletí věřili, že jim dodávají moc a neporazitelnost. V dnešní době provází opracovaný diamant člověka při nejkrásnějších okamžicích života, jako je zasnoubení, svatba či křtiny.

„Vážím si hlavně toho, že Vito šperk jen nekoupil, nevybral náhodně v obchodě. Přemýšlel o tom, jak má vypadat, a nechal ho pak speciálně pro mne vyrobit,“ svěřila se Dáda potěšeně. Když přívěsek viděla jedna její známá vědma, řekla herečce a zpěvačce, že to nemusí být jen stylizovaný kříž, ale třeba taky tři spojené bohyně, které ji chrání. Každopádně má luxusní skvost od milence odhánět od Patrasové zlo a problémy, když už ji tady nemůže chránit sám Vito. Ital byl v Česku tři neděle a nyní se již doma v Kalábrii pomalu chystá na nadcházející turistickou sezonu. S Dádou je ale ve spojení aspoň po mobilu a skypu. A samozřejmě právě prostřednictvím krásného přívěsku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.