Tajemství Krainové: Odtajněné fotky z rodinného alba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajemství Krainové: Odtajněné fotky z rodinného alba!

Moře a slunce dnes dopřává celé rodině.
Moře a slunce dnes dopřává celé rodině. (Foto: CK Fischer a archiv S. Krainové)

V roce 2001 ji Magazín Stuff uvedl mezi 50 nejvíc sexy ženami světa. I dnes je nedostižným snem mnoha mužů. Jako malá ale Simona Krainová (43) nechtěla být modelkou. Přála si být klukem!

„Když mi bylo šest, ustřihla jsem si na Těrlické přehradě ofinu krejčovskými nůžkami, které jsem vzala babičce,“ směje se Simona nad fotkou z dětství, kterou vylovila z rodinného alba a na níž připomíná rozverného klučinu. O pět let později se z ošklivého káčátka začala klubat krásná slečna, které už byla vodní nádrž u rodného Havířova malá. Proto si s maminkou zaletěla do Bulharska k Černému moři.

Chuť cestovat za sluncem a teplem jí zůstala dodnes. „Jsem vyloženě letní typ. Já i moje rodina milujeme teplo, moře a slunce,“ tvrdí Krainová, která už balí kufry na jarní dovolenou v exotice. „Pokud to dopadne, moc ráda bych na Mauricius. Je to pro mne nostalgické místo. Byla jsem tam ve třetím měsíci, když jsem byla těhotná s Maxem. A byla jsem tam dokonce, i když jsem čekala Bruna,“ vzpomíná modelka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.