Vilém Čok: Shazuje pivní pupek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vilém Čok: Shazuje pivní pupek!

Vilém Čok teď rád předvádí své břicho, zhubl totiž o sedm kilo a nejraději by chodil bez trička, aby si toho mohl každý všimnout.
Vilém Čok teď rád předvádí své břicho, zhubl totiž o sedm kilo a nejraději by chodil bez trička, aby si toho mohl každý všimnout. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Vilém Čok (46) se ztrácí před očima! Že by záhadná nemoc? „Kdepak!“ usmívá se Čok! Rocker si totiž naordinoval přísnou dietu, protože se rozhodl, že shodí svůj pivní pupek.

Vilém Čok (46) se ztrácí před očima! Že by záhadná nemoc? „Kdepak!“ usmívá se Čok! Rocker si totiž naordinoval přísnou dietu, protože se rozhodl, že shodí svůj pivní pupek. Zhubl o sedm kilo a na své ploché bříško je patřičně hrdý. „Chlastu jsem se ale v rámci diety nevzdal,“ řekl deníku Aha! muzikálový zpěvák Čok, který je pověstný svou velkou zálibou v alkoholu.

Vilém Čok si teď musí odpustit čtyřicet piv za víkend i panáčky tvrdého alkoholu. „Jsem na dietě, dopoledne jím jen sacharidy a po druhé hodině už jen zeleninu, hlavně žádné ovoce. Důležité je ale nepřepálit začátek, hubnout se musí pomalu. Dvacet deka za týden, ne víc! A hlavně žádný alkohol, jen bílé střiky,“ prozradil svůj recept na hubnutí Čok.

V neděli si však pěkně zahřešil. A to nejen co se jídla týče, ale i alkoholu. »Pavián z roku 80 033«, takhle se prezentoval Čok na nedělní párty U Básníka pánve, se naléval až do pozdních večerních hodin. Začal pivem, přešel na bílé víno, a když došlo bílé, s chutí se pustil do červeného. „Jednou za čas člověk musí trochu zhřešit, aby neměl ten psychický blok,“ ospravedlňoval se zpěvák, který dietu drží už skoro půl roku. Samozřejmě se nebál odhalit své břicho a neustále se vychloubal, jak už nemá žádné špeky. A nutno podotknout: jeho postava se opravdu začíná podobat atletovi.

Ještě předtím, než se však Čok pustil do dlouhého povídání o své dietě, udělal ze sebe paviána. Z melounů, ze kterých měli herci z muzikálu Angelika vyřezat nějaký originální tvar, Vilém vydlabal červený paviání zadek a přiložil si jej na svůj. „Jsem pavián, co jiného taky, nic jiného bych nezvládl,“ vykřikoval Čok na celou restauraci.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.