Šulcová v péči Jágrova lékaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šulcová v péči Jágrova lékaře!

Jana Šulcová oslaví 70 v motolské nemocnici.
Jana Šulcová oslaví 70 v motolské nemocnici. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Už třetí den pilně cvičí, aby mohla odhodit chodítko! Jana Šulcová (69) podstupuje různé procedury na Klinice rehabilitace Fakultní nemocnice v pražském Motole, kterou vede nejvyhledávanější fyzioterapeut v zemi prof. Pavel Kolář (54), jehož rukama prošel i prezident Václav Havel (†75) či hokejový bůh Jaromír Jágr (44).

„Budu tady čtrnáct dní,“ prozradila deníku Aha! herečka, která před čtyřmi roky absolvovala dvě operace kyčle a teď nešťastně upadla na ledě při venčení pejska. „Narazila jsem si dva obratle. Na vyšetření mi zjistili, že mám v páteři zúžený kanálek a doporučili mi tady ten pobyt,“ vysvětluje herečka, která se zatím pohybuje jen s chodítkem.

„V bytě už jsem se bez něho obešla, venku ale ještě ne, to se bojím,“ svěřuje Jana. „Potřebuju, aby mě tady celkově rozpohybovali. Mám nabídky na krásné role a musím být fit,“ říká. Své 70. narozeniny, které má v neděli, bude tedy »slavit« v nemocnici. „Já na oslavy moc nejsem. Má mě ale tady na starosti paní doktorka Wohlová a ta mi hned hlásila, že uspořádáme oslavu. Tak jsem na ten mejdan zvědavá...“ komentuje Šulcová, za kterou přijdou i obě dcery a všechna vnoučata. „Kdo dorazí další, nechám se překvapit, stejně jako jestli bude dort,“ usmívá se herečka. Mezi gratulantkami určitě budou také Janiny sousedky – Iva Hüttnerová (68), Veronika Jeníková (52) a Barbora Seidlová (35). „To jsou báječný holky! Po úraze mi teď nosily domů obědy. Buď je koupily, nebo uvařily,“ dodává Šulcová.



Přečtěte si
inocenta
8. 2. 2017 • 10:48

Proč by měli maskovat maldice na starší dámy? Herci jsou zapotřebí v každém věku. Jen nemusím seriály, lidi by je měli bojkotovat.

dandova
8. 2. 2017 • 08:58

Tak ses tam konečně protekčně nacpala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.