Manželé Krainová a Vágner: Konflikty s chytáním pod krkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželé Krainová a Vágner: Konflikty s chytáním pod krkem!

Simona s manželem mají doma občas pěknou Itálii.
Simona s manželem mají doma občas pěknou Itálii. (Foto Facebook)

Manželství Simony Krainové a Karla Vágnera ml. je vztahem dvou silných osobností, které se občas střetnou. To pak bývá v jejich domácnosti pěkně "veselo".

Modelka přiznala, že by vedle sebe nesnesla muže, který by na ní jen zbožně koukal a se vším s ní souhlasil. Dokonce přiznala, že je to s ní občas hodně těžké. „Jsem totiž sobecká, taková sobecká svině, ale zase mám dobré srdce a je se mnou zábava. Jsem slavná a trochu bohatá,“ prozradila v pořadu Markéta dráždí celebrity na Blesk.cz.

Už dříve Krainová přiznala pro magazín Dnes Rodina, že pro ni bylo velmi těžké najít si partnera. „Predátor těžko hledá partnera, který ho skousne, který vedle vás dokáže existovat, nepřipadá si ve stínu, není zakomplexovaný. Už jsem ani nečekala, že se někdo takový objeví,“ přiznala.

Život po boku Karla Vágnera ml. si nemůže modelka vynachválit, její muž totiž ví, jak na ní. „Karel je jediný chlap, který mě umí chytit pod krkem. A to je dobře,“ svěřila a dodala, že i její Karel má nějakou tu chybičku. „Tak jsem koupila pořádný vysavač, zaplatila uklízečku a jsem v pohodě,“ dodala se smíchem Simona.



Přečtěte si
ararat
8. 2. 2017 • 08:32

chaluge 08. 02. 2017 072 Sommerko,jo ale tebe se to netýká,jak jsem již dřive psala chytrým patří svět a blbým robata a ty jsi ten druhý případ,tak dři bídu,zalez a neotravuj tady svými blbými nenávistnými příspěvky.

hejpockej
8. 2. 2017 • 04:49

netyra zvirata, o svy deti se radne stara, nemlati je, nekrade, takze nemam problem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.