Tajemství Tomicové a Chrobokové z Ulice: Na place nenávist, v civilu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství Tomicové a Chrobokové z Ulice: Na place nenávist, v civilu...

Herečky si příliš podobné nejsou, přestože jsou vlastní sestry.
Herečky si příliš podobné nejsou, přestože jsou vlastní sestry. (Foto: TV Nova, ara)

Na obrazovce si Pavla Tomicová (54) s Naděždou Chrobokovou (60) nemohou přijít na jméno. Doopravdy mezi rivalkami Simonou Hložánkovou a Květou Vavruškovou z nekonečného seriálu Ulice žádná zášť neexistuje. Právě naopak! Proč?

Kadeřnice Simona nemůže Květu vystát. Žárlila na ni, když k ní byl její Rudolf neboli Václav Kopta (51) milý. A nyní s ní bojuje o kadeřnictví, které chce koupit a vyfouknout ho před nosem rozpínavé podnikatelce, jež jde přes mrtvoly.

„Chci tu mít salon, ale pro psy,“ vyťala Květa své sokyni políček na půdě kadeřnictví. Další rána do živého po té, co se jí snažila rozeštvat s manželem Rudolfem (Václav Kopta). Slovně ji ubližuje, ponižuje. Simona se jí totiž plete do cesty a hatí její plány. To Květa neodpouští. Zvlášť nýmandovi, za kterého kadařnici považuje. Je to jinak
V reálném životě je to úplně jinak, vždyť ty dvě spolu vyrůstaly. Jde totiž o sestry! „My jsme se vlastně celou dobu v seriálu nepotkaly, až teď. Je to hrozně příjemný, protože jak se známe, tak člověk ví, co ta druhá udělá,“ prozradila Tomicová, která si s Naďou příliš podobná není, pro což má její sestra vysvětlení.

„Já jsem po tatínkovi a moje sestra po maminčině mamince. Ale uvnitř si myslím, že jsme si podobné velmi. I když s tím by se mnou moje sestřička asi nesouhlasila, “ prozradila Chroboková se smíchem. „Máme s Pavluškou odmala krásný vztah, vzájemně se podporujeme, radíme si a máme se velmi rády. Jsem na ni pyšná, na její úspěchy i na to, jaký je člověk. A nikdy jsem jí nic nezáviděla,“ svěřila Naďa o své mladší sestře proti níž v seriálu brojí...

Exmanžel Nadi je »ten neurochirurg«
Naďa Chroboková je bývalou manželkou českého špičkového neurochirurga MUDr. Jiřího Chroboka (59), se kterým má děti Kateřinu (40) a Jiřího (30). Chrobok působí od roku 1993 v pražské Nemocnici Na Homolce a specializuje se na operace páteře. Operoval nejen akrobatického lyžaře Aleše Valentu (44), atleta Jana Železného (50), ale na podzim 2016 také Karla Gotta (77).
Gymnastka
Věděli jste, že se Pavla Tomicová věnovala v  mládí gymnastice? Ještě teď dokáže předvést nějaký ten gymnastický kousek. Po maturite na pedagogické škole učila rok v mateřské škole, poté vystudovala na DAMU loutkoherectví. 10 let vodila loutky v královéhradeckém divadle Drak.

Černohorec přichází
V Ulici se včera poprvé objevil Robert Bláha, kterého hraje Vuk Čelebić (28) pocházející z Černé Hory. Vuk se jako nový zaměstnanec na radnici stane blízkým spolupracovníkem Světlany Nyklové neboli Terezy Bebarové (41) a zasáhne do celé její rodiny.



Přečtěte si
dandova
7. 2. 2017 • 08:28

Jsou jako nebe a dudy.

dandova
7. 2. 2017 • 08:25

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.