Nejkrásnější Čech odletěl dobýt Thajsko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejkrásnější Čech odletěl dobýt Thajsko!

Josef Kůrka je nezadaný a živí se jako trenér fitness.
Josef Kůrka je nezadaný a živí se jako trenér fitness. (Foto: Herminapress.cz, Jakub Poláček, Muzroku.cz)

Muž roku 2016 Josef Kůrka odletěl v sobotu do Thajska, kde bude bojovat o titul nejkrásnějšího muže světa!

Jeho šance na vítězství jsou opravdu vysoké. „Musím přiznat, že jsem hodně nervózní a bojím se, abych České republice neudělal ostudu. V poslední době jsem přípravě věnoval hodně času a jako fitness trenér jsem nepodcenil ani to, aby mé tělo bylo ve formě. Věřím, že bych mohl zaujmout svou přirozeností,“ prozradil Kůrka těsně před odletem na soutěž Mr. International.

Navíc je známo, že ve světových soutěžích mužské krásy čeští krasavci bodují. „Typ jako je Josef, má bezesporu velkou šanci zaujmout mezinárodní porotu,“ řekl ředitel soutěže Muž roku David Novotný, který zároveň vyzval všechny mladé muže, kteří by se chtěli zúčastnit příštího ročníku Muže roku, že už 4. března proběhne casting v agentuře Cast Me.



Přečtěte si
xcarodejka
6. 2. 2017 • 16:52

érky jsou stále v módě? A tenhle nicneříkající typ, zřejmě tráví většinu času v posilovnách.

antonuis.j
6. 2. 2017 • 15:08

Jo, a mám dojem, že se ta jeho blonďatá slečna trenérka jmenuje Eva, tak se mi teď vybavilo.

antonuis.j
6. 2. 2017 • 14:44

Ojojoj, buď debilci z redakce blbě opisovali nebo vědomě lžou. Shodou okolností jsem minulý týden v čekárně u doktora listoval nějakými časopisy a byl tam rozhovor s tímto "nejkrásnějším mužem" a zadaný je - ta odbarvená babochlapka na té fotce po jeho boku je jeho přítelkyně, taky prý trenérka fitness, psali něco, že se tam s ní seznámil, jelikož byl buřt a začal cvičit a prý kvůli její super figuře na sobě maká, aby se jí vyrovnal a takové blafy. Takže zadaný je a dle toho rozhovoru, který jsem z nudy tak prolétl.. nemá moc shůry dáno, je to jelito, a ta jeho chlapice řekl bych taky. Ale to je jejich věc, každopádně Aháci opět blbě, za 5, imbecilkové.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.