Jan Skopeček (91) musí pod nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Skopeček (91) musí pod nůž!

Manželku Věru  Tichánkovou (†93) si Skopeček pověsil na zeď, aby na ni koukal z postele.
Manželku Věru Tichánkovou (†93) si Skopeček pověsil na zeď, aby na ni koukal z postele. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Už přes pět měsíců žije herec Jan Skopeček (91) v domově pro seniory Slunečnice v pražských Bohnicích. Teď bude muset ale svoji malou garsonku vyměnit za nemocnici. Čeká ho operace levého oka!

„Něco se mi pod okem udělalo a odchlipuje se mi celé spodní víčko. Je to moc nepříjemné, bolí to. Pan doktor mi řekl, že bez operace se to neobejde,“ řekl Aha! smutně herec, kterému oko zatím mažou antibiotickou mastí.

Nástup v úterý
Do Nemocnice Na Bulovce v Praze nastupuje už v úterý 7. února. „Po operaci si tam prý ještě tři dny poležím a potom mě převezou zase sem do Slunečnice,“ komentuje herec.

Bez lupy nevidí
S očima má hvězda seriálu Tři chlapi v chalupě už dlouho velké problémy. „Téměř nevidím a nemít tady tu obrovskou lupu za 60 tisíc korun, nepřečtu si vůbec nic,“ posteskl si Skopeček a ukázal na obrovitou lupu, díky které se do jeho malého pokojíku už téměř nic nevejde.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.