Hájek z Četníků z Luhačovic: První role už v 8 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hájek z Četníků z Luhačovic: První role už v 8 letech!

První roli získal představitel Martina Lásky už jako malý kluk.
První roli získal představitel Martina Lásky už jako malý kluk. (Foto ČT, ara)

Představitel Martina Lásky ze seriálu Četníci z Luhačovic není před kamerou žádný začátečník. Robert Hájek (24) svou první roli získal už v 8 letech. A ne ladajakou.

Na plátně proměnil v oblíbenou kreslenou postavičku – brýlatého žáka ze 3. B. Ale ano, tenhle urostlý četník je Mach. „Vybrali si mne podle fotky z hereckého rejstříku a pozvali na konkurz. Nikam jsem předtím nechodil. Byla to víceméně náhoda,“ vzpomněl Robert na časy, kdy křičel haló, haló ve filmu Václava Vorlíčka Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko. „Měl jsem tehdy kulatý obličej a delší vlasy, asi jsem se jim hodil,“ vzpomněl nedávno. Herectví mu přineslo i problémy, hrával fotbal za pražskou Duklu a na hřišti si vyslechl řadu narážek na Šebestovou...

Přestože byl Robert ve snímku o 16 let mladší, měl o dost tmavší vlasy a brýle, je si podobný i coby mladý desátník. Jen teď nenapravuje lotroviny Horáčka a Pažouta, ale po boku kamaráda v uniformě Martina Donutila (25) vyšetřuje nejrůznější zločiny. „Natáčení bylo bezvadné. Jako četníci jsme se podíleli na akčních scénách, které nás s Martinem Donutilem moc bavily,“ svěřil se Robert.



Přečtěte si
pauly007@...
4. 2. 2017 • 17:21

Tak mě tento seriál nijak zvlášť neoslovil,takový prostoduchý mi přijde,člověk už dopředu ví jak co dopadne,ale manželka říkala že se u něj dobře šije,nemusí vidět obraz a o všem ví...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.