Policie o otčímovi hledané Míši: Spáchal sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Policie o otčímovi hledané Míši: Spáchal sebevraždu!

Otčím hledané Míši spáchal sebevraždu.
Otčím hledané Míši spáchal sebevraždu. (Foto PČR, Facebook)

Na smrti Otakara S. (†39), přítele matky zmizelé Míši Muzikářové (12), se nepodílel nikdo cizí. Spáchal sebevraždu. Včera to s odkazem na výsledky pitvy potvrdili policisté.

Otakar S. se v Čeminech na Plzeňsku oběsil. Zřejmě nezvládl tlak, který na něj byl po zmizení Míši vyvíjen. Záhy totiž vyšlo najevo, že je v hledáčku policie, a to kvůli údajnému obtěžování dívek.

Dohady, které policie nechtěla s odkazem na osobní údaje potvrzovat, ukončila bývalá manželka Otakara S. Iva. Ta potvrdila, že jej policie z obtěžování podezírala, dokonce se ho za to chystala stíhat. „Vyslýchali kvůli tomu i mé dcery,“ řekla Aha!. Potvrdila, že na policii vezla nejen starší dceru, kterou má z předchozího vztahu, ale i prostřední, jejímž otcem je Otakar S.

Policisté smrt Otakara S. dál vyšetřují. „Budeme nadále provádět šetření a čekat na výsledky vyžádaných znaleckých expertiz,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Fialová. Pro kriminalisty z Ústecka, kteří dál pátrají po Míše, znamená jeho sebevražda další komplikaci.

Víte, že...
...zmizení Míši nahlásila její maminka 11. ledna večer?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.