Dejdar o Lábusovi: Pikantní tajemství odhaleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dejdar o Lábusovi: Pikantní tajemství odhaleno!

Martin Dejdar prozradil tajemství Jiřího Lábuse.
Martin Dejdar prozradil tajemství Jiřího Lábuse. (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Martin Dejdar (51) prozradil na svého kolegu a kamaráda Jiřího Lábuse (67) opravdu pikantní tajemství. Podle Dejdara totiž Lábus během noci sice nechrápe, ale sténá.

Tohle jeho hekání trvá už spoustu let. Martin dokonce přiznal, že mu tím Jiří zničil i svatební noc. „Spal na pokoji s naším kamarádem a neznali se, nikdy předtím se neviděli. Já vím, že Jiří nechrápe ze spaní, ale že zvláštním způsobem sténá. Jenže to ten Jarda vůbec nevěděl.

Takže si představte takovou krásnou zátoku na chorvatském ostrově Krk, kde byl plný hotel Čechů a Slováků, rok 1994. Tam řeknete slovo a v noci se nese až do Itálie. My jsme šli spát okolo půlnoci, Jiří s Jardou si šli taky lehnout, Jiříček usnul dřív. Tak to začalo,“ prozradil podle Sedmičky Dejdar v pořadu Banánové rybičky.

Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek. „Tu noc se z pokoje, kde všichni věděli, že spí Lábus s nějakým člověkem neslo: »Ááááách, úúúú, ááá!« Do toho se Jarda vyděsil a všichni slyšeli šeptat jeho prosby: »Jirkoo, nech toho!« Můžu vám říct, že ráno u snídaně byly pohledy kolegů dost významné,“ dopověděl Martin pikantní historku.

Jiří Lábus ale z prozrazeného tajemství radost opravdu nemá. „Proč tohle Martin vypráví? To je vůl. Proč to popisuje? Zas to někde bude vycházet. Já o tom vůbec nechci mluvit. Ano, to se opravdu stalo, ale nevím, proč to někde povídá. To je blbec, že to říká. Ať si vypráví historky o sobě! Já zas budu za blbce a bude to vypadat, že spím s nějakými chlapy. To je naprostý nesmysl a byl bych opravdu nerad, aby se to takhle někde prezentovalo,“ vyjádřil se pro Sedmičku Lábus.



Přečtěte si
eisenbieger
19. 2. 2017 • 07:22

oba normalizacni brak , delal sasky pro lopaty a k tomu chudy , ten jeden ma v rodine kriminalniky sem nekde cetl a proto se vystehovali do ameriky a ta jeho nastary kolena soupe madrace

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.