Vztah Čejkové a Zuny pohřbila jediná věta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vztah Čejkové a Zuny pohřbila jediná věta!

Mirka Čejková a Pavel Zuna. Dříve působili jako nerozlučná dvojice, pak se ale jejich cesty rozdělily...
Mirka Čejková a Pavel Zuna. Dříve působili jako nerozlučná dvojice, pak se ale jejich cesty rozdělily... (- Prima)

Od dob, kdy Mirka Čejková (54) a Pavel Zuna (49) tvořili nejoblíbenější moderátorskou dvojici Novy, uplynula už pěkná řádka let. Moderátoři, kteří při pohledu zvenčí působili jako velcí přátelé, se spolu nyní vůbec nestýkají.

„Nebavíme se spolu, nevím ani, co Pavel dělá. Nikdy jsme přátelé nebyli,“ prozradila Čejková pro extra.cz. A Zuna uvedl jinými slovy to samé.„Nejsme kamarádi, mnoho let jsme se neviděli a to je celé,“ prohlásil.

Čejková a Zuna naposledy spolupracovali na Primě, kde ovšem jako zprávařská dvojice dlouho nevydrželi. Pavel byl dokonce šéfem zpravodajství a oba brali okolo neuvěřitelných 200 tisíc korun měsíčně. Sledovanost se ale nezvyšovala a Zuna dostal výpověď. Mirka tehdy na Primě vydržela ještě pár dalších měsíců. Těšila se totiž, že na místo Pavla nastoupí Jitka Obzinová. „Měla by do zpravodajství vnést to, co její předchůdce nesplnil,“ řekla tehdy na adresu Zuny. Poté se jejich cesty definitivně rozešly…



Přečtěte si
bursik
28. 2. 2017 • 17:58

takove nuly co koktaji ,mluvi prazsky a neumi casovat a sklonovat Cejkova matrace V.Havla a pak tem ostatnim, nejlepsi bylo videt ze je sisi ,kdyz se vdala ve vezeni s tim jednozavitnikem Bohuzel neni sama v Tom TV smradlavem hnijicim rybnicku -no kaluzi Smuclerova ktera nema zdani co se deje ve Vidni, byvale monarchii totalne dezinformuje ,nebot ten odpad jsou jeji VIP o kterych nikdo za humnem nic nevi

-bello-
27. 2. 2017 • 02:20

Steffi nemyslím, že pochopila , to by přestala dávno a nehnila tam 5 let.Spíš se jí znudilo a a už "nenaplňovalo " a stala ze z nímuzikálová pěnice.Sice jen jednou a jen roští , ale do sívíčka si hned jako dala , že je muzikálová herečka ( A to ji přestalo bavit, že nebyla za hnězdu a byla to dřina.) nojo Gottka " Zbytečná

Steffi
26. 2. 2017 • 19:25

Máš pravdu, Čejková, to je kráva, ale najhoršie, čo som na tv obrazovke videla bola slávna, manželom a jeho riťolezmi protežovaná a úplne neschopná Gottka. Niečo tak odporné som nikdy v TV nevidela. Umelá baba, odporný hlas, hnusné moderovanie. Vždy som to prepla, lebo sa na ňu nedalo dívať. Je super, že pochopila a skončila.

-bello-
26. 2. 2017 • 15:38

Vybavuje se mi, že tehdy nějak Zuna neodhadl TV Primu a prosadil čas TV novin na stejný čas jako měla Nova a sledovanost tím pádem ubyla.A to byla ta chyba. Rozhodně se mně ! líbil Zuna víc jak nějaký Korantgen.Ovšem Čejková, ta nemá chybu, to je snad největší krá.va českého šoubýzu ( po Žilkové a Gottce ) a prej koučka lidských vztahů , se pominu )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.