Vacvalová z Přístavu: Kšeftík pro Havlovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vacvalová z Přístavu: Kšeftík pro Havlovou!

Dagmar Havlové Lenka navrhovala šaty na zahájení karlovarského festivalu.
Dagmar Havlové Lenka navrhovala šaty na zahájení karlovarského festivalu. (Foto: Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Lenka Vacvalová (27) se nejčastěji objevuje v show Soudkyně Barbara. Znát ji ale můžete i z několika seriálů. Naposledy si zahrála studentku v Přístavu. Mimo herectví ale navrhuje Lenka i šaty na zakázku. Jednou z jejich zákaznic se stala dokonce i Dagmar Havlová (63).

Bývalá první dáma si tyto šaty vzala na červený koberec karlovarského filmového festivalu. „S paní Havlovou jsme se viděly na natáčení cyklu Všechny moje lásky. Pak jsme se potkaly ještě na jiném natáčení a asi tam byly nějaké vzájemné sympatie, takže když jsme se jednou potkaly na ulici, dohodly jsme se, že spolu vymyslíme model. Prostě jsem byla ve správný čas na správném místě,“ prozradila herečka pro Blesk Magazín.

Jejich spolupráce probíhala velmi harmonicky. „Obecně se snažím stát si za svým, protože to nějakým způsobem vidím, ale pokud mi někdo řekne, že se v tom necítí, nepřesvědčuji ho. Paní Dagmar byla ale zlatá, žádné konkrétní požadavky neměla. Přišla jsem za ní s nějakými návrhy a dopadlo to tak, že jsme spojily dva dohromady a šaty byly na světě. Ona sama moc dobře ví, co jí sluší, a já to dobře odhadla,“ dodala Vacvalová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.