Šulcová drsně o Víznerově nevěře, depresích a chlastu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šulcová drsně o Víznerově nevěře, depresích a chlastu

Jana dokázala překonat všechny životní překážky.
Jana dokázala překonat všechny životní překážky. (Aha! - David Kundrát, Lenka Hatašová, Profimedia.cz)

Herečka Jana Šulcová (69) si už několikrát v životě sáhla na dno. Nevydýchala, že ji zradila její životní láska Oldřich Vízner (69) a následně propadla depresím a alkoholu.

Šulcová měla slibně rozjetou kariéru a na první pohled zcela dokonalou rodinu. „Všechno to klapalo. My jsme byli dvacet let s Oldou nejšťastnější lidi na světě. Měli jsme se strašně rádi a neměla jsem pocit, že by ten vztah léty ochaboval,“ prozradila herečka v pořadu 13. komnata. S Víznerem se brali, když jim bylo oběma 22 let a vychovávali spolu dvě dcery. Jana si tehdy myslela, že jejich vztah bude trvat do konce života.

Jak už to tak bývá, osud tomu chtěl jinak. Oldřicha totiž uhranula Evelyna Steimarová (71), žena, která zamotala hlavu i Karlu Gottovi (77) a Bolku Polívkovi (67). „V roce 1988 se Olda zamiloval do jedné kolegyně, a to tak, že chtěl odejít. To, že se zamiloval, bych pochopila. Ale ten skandál, co z toho byl! Já jsem to nedokázala a nemohla odpustit. A v tomhle se cítím vinná, protože jsem to měla spláchnout. Jenže nemohla jsem. Pro mě to bylo také ponížení, že jsem to nemohla odpustit,“ sype si dnes popel na hlavu Šulcová, která se s Víznerem posléze rozvedla. Tím však její trápení teprve začalo. Janu trýznily deprese a alkohol se stal jejím každodenním společníkem. „Tehdy zaťukal na dveře ďábel, který se jmenuje alkohol. Nemohla jsem spát, každých dvacet minut jsem se v noci budila. V neděli ve čtyři hodiny ráno jsem šla nakupovat do samoobsluhy. Neměla jsem vůbec pojem o čase. Zaplať pánbůh mi nikdo nepodal heroin. Já bych si ho vzala! A to by byla konečná. Udělala bych všechno, abych se zbavila té hrůzy a těch stavů, které nebyly k vydržení,“ přiznala herečka, které se nakonec podařilo nemoc překonat. A postupem času se dokonce usmířila i s exmanželem. S Oldřichem Víznerem mají v současnosti přátelský vztah.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.