Obrat v kauze zmizelé Míši (12): Přítel její mámy si to hodil! Výčitky svědomí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Obrat v kauze zmizelé Míši (12): Přítel její mámy si to hodil! Výčitky svědomí?

Míša je nezvěstná více než dva týdny.
Míša je nezvěstná více než dva týdny. (Foto: Mapy.cz, Facebook, Musica.ly)

Otakar S. (38), partner matky (38) Míši Muzikařové (12) z Ústí nad Labem, která před více než dvěma týdny zmizela, údajně spáchal sebevraždu! Má to snad souvislost s případem?!

Otakara vyslýchala v souvislosti se zmizením Míši policie a on si následně podle televize Nova sáhl na život! Expřítele dívčiny matky prý našli mrtvého v obci Čeminy na Plzeňsku.

„Mohu potvrdit, že jsme na území obce Čeminy našli tělo muže ve věku 38 let bez známek života. Ohledal ho koroner, ale příčina smrti a další okolnosti jsou v šetření,“ řekla Aha! policejní mluvčí Martina Korandová.

Podle známých Míšiny rodiny se Otakara dívka bála a jejich vztah byl mizerný. Údajně byl dokonce vyšetřován policií, neboť prý obtěžoval stejně staré holčičky. Ještě minulý týden ve středu byl Otakar navštívit Míšinu matku v jejím bytě, od kterého měl klíče, přestože prý šlo o bývalého partnera.

S jeho smrtí se vyrojily i spekulace, že má se zmizením dívky něco společného, podobně jako tomu bylo ve více než šest let starém případu zmizelé Aničky Janatkové. Tehdy se podezřelý Otakar T. ve vazbě oběsil, ještě než vůbec začalo soudní líčení. Možností u nynějšího případu může být i tlak, který pramenil z vyšetřování.

Podle Facebooku byl Otakar S. otcem tří dětí. I když neměl levou ruku, tvrdě manuálně pracoval ve stavebnictví.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.