ŠOK! Machálková povečeří se zesnulým partnerem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

ŠOK! Machálková povečeří se zesnulým partnerem

Leona Machálková uspořádá speciální večeři.
Leona Machálková uspořádá speciální večeři. (Facebook)

Slzy a obrovskou bolest vystřídalo smíření! Teprve až rok od úmrtí osudového muže a otce jejího syna Bořka Šípka (†66) se Leona Machálková (49) dokázala přenést nad jeho skonem. Na architekta ale stále myslí. Dokonce pro něj plánuje speciální privátní akci.

Za 17 dní to bude rok, kdy Bořek Šípek prohrál svůj roční boj s rakovinou slinivky. „Přiznám se, že už je to pro mě tak vyvětrané téma, že z úcty k němu ten šuplík neotvírám záměrně, protože čeho je moc, toho je hodně,“ přiznala zpěvačka s tím, že na otce syna Artura (14) stále myslí.

„Je samozřejmě jasné, že když máte někoho rád, tak ho máte rád celý život. Spojovala nás rodina, syn. Myslíme na něj všichni samozřejmě každý den. A bude nám chybět vždycky,“ svěřila Leona. „Chce to i myslet sám na sebe a mít určitý nadhled. Abychom k tomu nepřistupovali negativně. Všichni jednou zemřeme,“ dodala zpěvačka na křtu CD Chantal Poullain (60).

O tom, že na Šípka nezapomněla ani Česká televize, Leona ale vůbec neví. Televize totiž k jeho smutnému výročí připravuje do vysílání speciální dokument, kde je architekt zachycen v posledním roce života, kdy právě bojoval se zákeřnou nemocí. 

„Viděla jsem spoustu dokumentů, ale o tomhle nevím. Za tím bude určitě náš kamarád, režisér Jarda Brabec. A já stejně připravuji vzpomínkový privátní večer, kde si dáme něco dobrého a zavzpomínáme na něj. A tam bude Jarda určitě přítomen a já se ho na to zeptám. Nechtěla bych, aby mi to uniklo,“ přiznala.



Přečtěte si
ivoadler
27. 1. 2017 • 11:06

Jinak je v podstatě normální. Že by teprve teď zádušní hostina pro pozůstalé? Chudinka, to musela být hodně zdrchaná! Když oni ti umělci jsou tak citliví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.