Ťukněte si s celebritou! Herec Lukáš Hejlík slaví 37 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ťukněte si s celebritou! Herec Lukáš Hejlík slaví 37

Lukáš Hejlík slaví 37. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Lukáš Hejlík slaví 37. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto: TV Nova, ara)
Lukáš Hejlík je populární český herec a moderátor. Vyznává alternativní způsob života. Je známý z působení v seriálu, Ordinace v růžové zahradě.

Lukáš Hejlík nastoupil po absolutoriu Vyšší odborné herecké školy v Praze do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Poté objevil krásy jihomoravského velkoměsta Brna, kde hrál v Městském divadle. Ve Vlasech, muzikálu o lásce a míru americké společnosti 60. let, ztvárnil postavy vojáka a policisty. Zahrál si i v Poprasku na laguně, Maryši či Jindřichu VIII.

Lukáš Hejlík dobyl také televizní obrazovky. Ukázal se v seriálech Dobrá čtvrť, Ošklivka Katka (kde řídil módní společnost) nebo Ordinace v růžové zahradě (kde ztvárnil oblíbeného doktora Kalinu, jeho filmovým otcem mu byl Petr Oliva, sestrou Kateřina Pechová). Ve filmu Kryštofa Hanzlíka Crash Road si zahrál vedle skandalistky Agáty Hanychové.  

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.