Ornella o Koktovi: Sex je nemožný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella o Koktovi: Sex je nemožný!

Ornella si nyní se svým Pepou mnoho milostných radovánek neužije...
Ornella si nyní se svým Pepou mnoho milostných radovánek neužije... (Foto Mária Rušinová)

Ornella Koktová (23) má se svým manželem pořádné trápení. Josefa Koktu (59) musela před Vánocemi odvézt na pohotovost. Jeho zdravotní stav byl tak vážný, že se z něj zkrachovalý podnikatel vzpamatovává dodnes.

Lékaři zjistili, že Kokta má zánět v tříslech. To ale nebylo vše. Zánět se mu rozšířil do těla a hrozila otrava. Pepa tak v jednom týdnu prodělal neuvěřitelných šest operací. Pro Ornellu to byly dny hrůzy. „Opravdu jsem se bála, že mi Pepa umře. Byly to hrozné chvíle, když ho pořád vozili z pokoje na sál a nelepšilo se to. Chvílemi jsem si připadala jako Ivana Gottová. Ale musím poděkovat lékařům, že Pepovi zachránili život,“ řekla Koktová Blesku. Z nemocnice Josefa pustili až po třech týdnech.

Ačkoliv se Kokta pořád necítí dobře, s Ornellou si nedávno vyrazili u příležitosti druhého výročí svatby. „Šli jsme do divadla, kde jsme měli lóži pro sebe. Doufala jsem, že si to tam užijeme i jinak než jen díváním se na hru… Ale Pepa nevydrží dlouho sedět, protože ho bolí třísla, a tak celou dobu stál za mnou,“ popsala Koktová a hned zabrousila do pikatních detailů. „Třeba sex je ještě nemožný, ale jsou přece i jiné praktiky,“ uzavřela svoje vyprávění.



Přečtěte si
-bello-
27. 1. 2017 • 11:21

Tak schválně Ornello, jaký ? Jestli podobně skoro žádný jako měl s polochlapem Partyšovou, pak jsi skromné děvče

ivoadler
27. 1. 2017 • 11:09

Ornella ví jak na to. A trocha té oplzlosti v bulváru nemůže škodit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.