Vychrtlá Antalová má na hrbu 4 děti: Manžel je unavený… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vychrtlá Antalová má na hrbu 4 děti: Manžel je unavený…

Alena Antalová zvládá práci i péči o děti.
Alena Antalová zvládá práci i péči o děti. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova, ara)

Bývalá hvězda seriálu Pojišťovna štěstí Alena Antalová (44) je zřejmě »supermáma«. Zvládá svou práci a ještě péči o čtyři děti. Vzhledem k tomu, že její manžel je velmi vytížený, jsou to občas trochu nervy.

S Josefem Juráčkem Antalová vychovává Alenku (10), Elenku (9), Honzíka (7) a Marušku (4). Jejich děti mají různé zájmy a činnosti, chodí na různé kroužky, ze kterých je vyzvedává hlavně maminka, není divu, že si pracovala něco jako »jízdní řád«. „To jsou moje odpoledne. V podstatě je to pro mě rozpis, protože je rozvážím já. Manžel každý den do pěti pracuje a je dost unavený,“ svěřila Alena v Dobrém ránu na ČT2.

A herečka dostává opravdu zabrat. „Někdy musí děti někde počkat, abych vše stihla. Hlavně úterky a čtvrtky jsou katastrofické,“ prozradila s tím, že aby mohli takhle jako rodina fungovat, vyžaduje to i disciplínu od dětí.

 



Přečtěte si
defakto
26. 1. 2017 • 14:15

... co si stěžuje , vždyt chtěla pořád rodit , tak at se ted otáčí ! Zatím jsou to jenom malé dětičky a malé starosti , ale bude hůř až příjdou do puberty , to budou velké starosti , tak at se na ně připraví...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.